fredag 21. desember 2012

Hektisk førjulstid?

I morgen ettermiddag reiser lille luring til pappaen sin for å feire de aller siste førjulsdagene sammen med han, før han kommer hjem til oss igjen tidlig julaften. Vi begge vil ha en bit av han i jula, så det blir litt ekstra farting for han under høytider - men det virker som han synes det er greit heldigvis :-)

Fine gutta mine

Siden dette er siste kvelden hans hjemme før julaften, har vi planlagt hele uka at vi skulle pynte juletreet i dag.  Det ble pyntet, og nå står det på sin faste plass og lyser opp stua. I hvitt, rødt, sølv og glass(!). Fint ble det, synes vi! 

En av mine favoritter på treet i år

Jeg lagde i stand god fredagsmiddag, tente stearinlys og satte på julemusikk. I dag skulle vi virkelig kose oss. Vel, kose oss har vi gjort, men det blir ikke alltid helt sånn som man har sett for seg. Kynnere har preget kvelden min, og jeg har støtt og stadig vært nødt til å ta små pauser på sofaen. Lillegutt har vært mer opptatt av å leke en knurrende tiger, fremfor å pynte. Ting har derfor tatt tid - men det viste seg å være en fordel. Kynnerene roet seg og lillegutt fikk faktisk lyst til å være med på selve pyntingen, til min store glede. Det er jo halve sjarmen med juletre og pynting av det, at barna deltar. Han har pratet om denne kvelden hele uka. For første gang trodde jeg virkelig interessen hans var der. Det viste seg til slutt å stemme. Han trallet julesanger og hang kulene på treet, alle på samme gren :-) En skikkelig herlig adventsfredag endte det opp med å bli!

Kosen var litt mer frivillig enn hva den ser ut som ;-)

Nå sover minstemann. Vi nyter stillheten som preger stua. Straks skal vi snurre film. AleneHjemme2. Jeg gleder meg til å krype inn i verdens beste armkrok  Nå kan jula bare komme. Maten er kjøpt inn. Gavene er på plass. Treet er pyntet. Og fireåringen i huset er full av julestemning og teller ned timene til den store dagen :-)

Jeg ønsker dere alle en fortsatt fin kveld. Igjen, takk for at dere titter innom - selv nå i en hektisk førjulstid. Klem fra meg og gutta**

Ingen kommentarer: