tirsdag 11. desember 2012

Hverdagsluksus, sa folk!

Her trosser man babyhump og bekkensmerter, og er - om jeg skal si det selv - den mest effektive jenta på Ski storsenter i dag. Gaver ble shoppet inn. Penga fløy. Kort sagt; jeg shoppet som en mann! Hittil er jeg fornøyd med årets julegaveshopping. Alltid hyggelig å gi bort noe man hadde blitt glad for selv ;-) Nå gjenstår lillegranne, og det ansvaret har jeg skjøvet over på herremannen i hus. Det blir spennende å se hva han får revet med seg fra hyllene på lille julaften (kjenner jeg han rett)!

Jeg tittet også etter årets julekjole. Jeg trodde jeg hadde kjolen i boks. Nemlig fjorårets kjole:


Så feil kan man ta. Jeg glemmer at kula ikke står på stedet hvil i desembermåned. Selv i desember vokser baby M. Feit julemat og litt ekstra snop hjelper jo ikke akkurat på det heller. Lang historie kort; det som en gang var en kjole, har forvandlet seg til en magetopp. Tar seg ikke sånn veeldig ut å gå med rumpa bar på selveste julekvelden føler jeg! 

Er det én ting jeg har reagert på, så er det utvalget på mammaklær. Da snakker jeg ikke bare om HM. Her snakker jeg om mama-licious, Nelly og hele bøtteballetten. Hvorfor finnes det bare kjedelige kjerringklær til gravide?! Og da spesielt i kjoleavdelingen! Gi meg glitter. Gi meg glam. Gi meg noe som passer til en 25 år gammel kropp. Jeg forvandlet meg nemlig ikke til en middelaldrende frue i dét jeg ble befruktet! Jeg vil føle meg fin - ja, kanskje til og med på kanten til sexy. Ja, der sa jeg det! Så sexy som en på snart seks måneder kan føle seg, vel og merke. Jeg fikk forresten høre det på Herulf sitt julebord. At jeg var innmari sexy(!) med babyhumpen i den alt for korte og trange kjolen min (ja, jeg hadde på kjolen avbildet ovenfor - følte meg passe lur, med halve rumpa på visning). Det var forøvrig en dame som ga meg dette komplimentet(?). Hun var ikke edru. Vel, man tager det man haver. Jeg takket, bukket og neiet, og holdt kjolen nede, mens jeg fant min plass i sittende stilling igjen! 

Poenget mitt er: Vet du om en kjole som kan være noe for meg, så rop for all del ut - eventuelt legg igjen en kommentar under dette innlegget. Alle tips mottas med stor takk! Jula varer ikke helt til påske. Den varer bare noen uker til. Det betyr at jeg har dårlig tid. Så ja, kom med tips :-)

Over til noe helt annet. Forrige uke kom kjæresten hjem med flax-kalender til meg. Siden jeg er 3 år i hodet, krøp jeg sammen i sofakroken og skrapte fram alle de 24 lukene på under 10 minutter. Snakk om forbilde. Her driver jeg og lærer sønnen min at det er kun én luke per dag.... Vel, jeg er voksen, og jeg gjør som jeg vil! For å si det sånn; jeg vant 1200 kroner! Litt flax må man ha :-) Pengene hentet jeg ut i dag, med innstillingen om at de skulle brukes til julegaver. Det er sjelden jeg bruker penger jeg får på meg selv. Det går enten til regninger eller til familien. Plutselig dukket egoen i meg opp, og jeg unte meg litt deilig hverdagsluksus for halve gevinsten. Jeg storkoste meg i 1,5 time. Ble dullet med og fikk ladet batteriene, samtidig som alle andre fløy rundt på senteret som hodeløse høns på jakt etter julegaver og julekjoler. Nye negler og  "nye" bryn ble det. Det er hva jeg kaller hverdagsluksus, ja!


Når jeg har nyfargede bryn føler jeg meg alltid som Kaptein Sabeltann det første døgnet. Derfor farger jeg dem svært sjelden. Jeg sminker dem heller hjemme hver dag. Innimellom er det derimot greit å gjøre det hos noen som faktisk kan det! Neglene er shellac. Neglelakk som holder i 2-3 uker. Forrige gang var de fine i opptil 4 uker før jeg valgte å ta det bort. Å ha fine negler har plutselig begynt å bety noe for meg - i motsetning til før (da gikk jeg forsåvidt kun i converse og baggyjeans også). Har jeg begynt å bli damete? 

Nå er det GG-date med kjæresten som står på planen. Perfekt tirsdag med andre ord :-)

6 kommentarer:

Kjersti sa...

Har du sjekka på www.asos.com? Slet med å finne kjole når jeg gikk høygravid med sistemann og skulle i 2 brylluper..men fant der;-)

Monica Jensen sa...

Der var det jo mye fint :D Takk for tipset! Hvordan er de i str? :)

Kjersti sa...

Helt normale:-)lykke t!!

Tonje sa...

Lykke til med kjolejakten! :-)
Jeg løp forbi deg på senteret i forrige uke, ved jordbærpikene/ gamle follestad.. Hadde jeg ikke hatt så dårlig tid så skulle jeg "kvinnet meg opp" å sagt hei :P

Monica Jensen sa...

Nei, gjorde du? :D på Sandvika..? Jeg var der med min farmor :) neste gang får du huke tak i meg ;)

Marte S sa...

Flotte negler og bryn! Vel fortjent med litt selvpleie i førjulstiden :)