fredag 7. desember 2012

Lettrørt og lykkelig

I går kveld var jeg litt sånn:

Takk halsbrann, for at jeg ikke får lov å ligge og sove. 
Bekkenet mitt jubler jo nå over at jeg må sitte meg gjennom natten!

I dag er jeg mer sånn:

Jeg er så glad for kula som vokser, og at vi snart blir en familie på fire.
Teo kommer til å bli verdens beste storebror - og Nicklas verdens beste pappa.
Fantastiske guttene mine!

Det kan svinge litt i gravidverden, alt etter hvordan de ulike plagene slår til. Men sant skal sies, denne tiden er fantastisk. Ikke bare fordi jeg er innenfor de herlige månedene av et svangerskap, men også fordi det er Desember og hver dag starter med familiekos og hygge foran peisen i stua. Kvalitetstid, der mørket herjer på utsiden, mens julestjernene lyser opp vinduene. 

Alt sammen kan gjøre meg litt lettrørt. Jeg tenker ikke så mye over det selv, men fikk en liten påminnelse på det nå i dag morres. Jeg tok tak i den lille gutten min, som plutselig virker så mye større - spesielt siden han tilsynelatende helt ut av det blå forstår plutselig alt. Så begynner jeg på ordene: "Åh, jeg er så stolt av deg. Du er så flink og fin du..." Lenger kom jeg ikke, før Teo gliste, og sa: "Mamma, skal du begynne å gråte nå?". I latteren som fulgte da, fra begges side, kom det jaggu et par tårer i øyekroken min gitt ;-)

Nå koser vi oss med nudler og Julekongen. Litt skeptiske til årets nye julekalender, men etter et par dager har det virkelig slått an her i hus - både for liten og stor. Ikke like "julete" som Skomakergata, men det kommer seg for hver episode. Hva synes du?

God morgen forresten. Jeg tror dette blir en fin dag!

1 kommentar:

Frøken K sa...

Åh, så deilig. Men det er gode tårer! Og selv om jeg fortsatt husker hvor overveldende både halsbrann og bekkenløsningen var - så vet jeg jo nå at det var SÅ verdt det!! Nyt julen og guttene dine :-)