mandag 17. desember 2012

Perfekt avslutning

Etter to dager på topp, måtte jeg vel egentlig regne med at denne dagen ble litt seig. I går danset jeg rundt i huset for første gang på lang lang tid. I dag har jeg ligget rett ut. Jeg har virkelig følt meg tappet for energi i dag, og hatt vondt både her og der. Et lite sekund i stad trodde jeg at jeg fikk rier også. Viste seg og bare være luftsmerter. Haha. Jeg har tydeligvis glemt hvordan rier kjennes ut ;-)

Her hjemme avslutter kjæresten og jeg nesten hver eneste kveld med date i senga med favorittserien rullende over skjermen. Det sies at det er en uting å se på TV i senga, men for vår del er det bare kos. Uansett hvor lite eller mye vi har sett hverandre, får vi en time i hverandres armkrok i senga, bare til kos og full avslapping. I kveld er det intet unntak, og det passer meg ekstra bra i dag, etter en lang, vond og kjedelig dag.


Det var ikke bare jeg som var sliten i dag. På grunn av min form hadde Teo en unormalt lang dag i barnehagen. Jeg klarer jo ikke la være å få dårlig samvittighet, spesielt siden han har vært borte hele helgen. Ettermiddagen gikk stort sett med til sutring og gjesping om hverandre, før han ble lagt for kvelden, og vi avsluttet med bok og sang i senga. Nok en perfekt avslutning. Uansett om ettermiddagen har gått med til kos og hygge, eller til sutring og gjesping, får vi en avslutning sammen bare oss to. Der min fulle oppmerksomhet er rettet mot han, samtidig som han får ligge i armkroken min og roe helt ned før det er natta. Den type avslutning har blitt et must her hjemme. Da er det kun han som står i fokus, og han sovner som en stein så fort boken er lest ferdig og sangene er sunget. Da får vi endret en eventuelt dårlig ettermiddag til en hyggelig en, og han kan sovne med et smil om munnen, og jeg kan legge evig-dårlig-samvittighet-mamma-klumpen-i-magen helt bort!


Nå skal jeg rigge til i senga. Kjekkasen min kom nettopp inn døra. Jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemlig og glad jeg er for å ha nettopp Teo og Nicklas i livet mitt. Føler mine drømmer går i oppfyllelse hver dag takket være dem. Snakk om klissete klisjé, men det er sånn det oppleves. En ekstremt deilig følelse, som jeg unner alle. Det var verdt ventetiden, ensomme kvelder og tunge netter. Den dag i dag har jeg det nemlig innmari bra, og jeg ser at de jeg bor sammen med har det like bra. Ingenting er bedre enn det :-)

God natt. Takk for at DU titter innom 

1 kommentar:

Skriblerina sa...

Jeg liker bloggen din så godt :) Du skriver så fine oppdateringer :)