søndag 2. desember 2012

Søte små ord

Nå har jeg bodd her i tre år. Det har hele tiden vært ganske tomt på veggene mine. Jeg leter nemlig etter de perfekte bildene. Med tid og stunder har jeg funnet ut at de perfekte bildene koster latterlig mye mer enn hva min lommebok takler. Det har derfor forblitt tomt på veggene mine, med unntak av litt egen kunst, barnekunst og så klart bilder av han lille fotomodellen som bor i huset her :-)

Jeg har lenge snust litt rundt på ulike veggord i forskjellige nettbutikker. Det har blitt med snusingen. Prisene har vært litt i overkant, synes jeg. Da jeg var hos Lena her om dagen, tipset hun meg om Bohus sine veggord. De har kanskje ikke like stort utvalg som mange nettbutikker, men de har da noen - til under hundrelappen. Jeg endte opp med å kjøpe to stykker. En til den store, tomme veggen på kjøkkenet. En annen til å ha over sengen på soverommet. Bilder til soverommet har nemlig vært det aller vanskeligste. Mange har speil der, men overtroisk som jeg er har jeg stått over det ;-)


Søte små ord på veggen min, som gjorde mye med stemningen i rommene.

Ordene på kjøkkenet gikk forsåvidt rimelig smertefritt for seg. Jeg klistert dem på. Tok dem av. Rettet litt. Klistret dem på igjen. Ordene på soverommet derimot.... Jeg kom plutselig på hvordan jeg kjempet med å teipe "smil til verden, så smiler verden til deg" på lille luring sitt soverom for et par år siden. Jeg sto i sengen og forbannet meg, samtidig som jeg hadde tidenes krig med veggordene. Med litt beroligende hjelp fra kjæresten, og et par små klikkanfall senere, var veggordet på plass. Etter det har jeg riktignok pirket litt borti det, rettet litt på det, forbannet meg litt til, og vært på jaget etter perfeksjon - uten hell. Nå får det være som det er. Koselige ord over sengen er det uansett :-)

Så tips til dere som ønsker dere eller vil gi bort veggord i en liten julegave; bohus har det til 80 kroner! Det eneste du trenger for å klare det (tilsynelatende umulige) for å få det fint opp på veggen, er en anelse tålmodighet ;-)

Ingen kommentarer: