torsdag 27. desember 2012

Time out

Det er ingen tvil om at julen er en koselig tid. Hvertfall for min del. Allikevel er det en hektisk periode, der dagene går litt i ett. Det er veldig hyggelig med alle selskapene, men samtidig kjenner man litt på kroppen at det tar på. Det merker man gjerne først når man setter seg ned, kjenner på stillheten og virkelig slapper av. Jeg er der nå. Nyter stillheten helt alene på soverommet. Lille prikke ligger på soverommet sitt, med vanter på hendene sine, og sover søtt. Formen hans er heldigvis mye mye bedre. Kjæresten sitter i stua og ser fotballkamp. Jeg har lagt meg langt under dyna, og setter pris på å ha ingenting å gjøre i noen minutter før sovetid :-)


Natt til i dag var Teo hos pappaen sin. Vi benyttet barnefri til å komme oss ut og hilse på resten av Ski. 1.juledag pleier alltid å være en slager, der man treffer på gamle kjente og kjære. Jeg hadde en innmari koselig ute-kveld med Nicklas. Det var godt å være kjærester utenfor huset også  Store deler av kvelden hadde jeg diverse hender på magen, men i går kveld var magen min ganske hard/stram, så litt kos på magen var igrunn helt ok - på tross av at jeg kun kjente halvparten av de som tok seg til rette ;-) En ting som derimot forundrer meg veldig er hvor opptatt andre er av hva jeg har i glasset nå som jeg er gravid. Store deler av kvelden holdt jeg meg til vann. Det kom ikke få spørsmål fra folk om hva det var jeg drakk på. Til slutt svarte jeg bare; "ren sprit"! Asså.... Jeg er da ikke helt fullstendig hjernedød!


Ellers har disse dagene gått med til familieselskap fra morgen til kveld. De to neste dagene skal vi faktisk kanskje få muligheten til å kjenne på følelsen av å kjede oss litt. Nicklas skal tilbake på jobb og trening. Teo og jeg skal kose oss hjemme sammen - og det skal bli innmari deilig. Jeg inviterer til kaffe-og vannkoppfest hvis det er noen som ønsker å smitte sine små, mens de enda er små ;-) 

Nå kom kjæresten inn på soverommet. Det er nattatid. Sov godt, tittere :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du er verdens mest fantastiske person! Keep up the good work :)

Monica Jensen sa...

<3 Smask til deg, kjekken!