tirsdag 15. januar 2013

Babyrom vs. oppbevaringsrom

Her ser dere et lite glimt av det som vil forhåpentligvis snart bli et babyrom. Foreløpig er det kaos på dette rommet. Alt til baby M er plassert her. Lite er pakket opp og ut. Vi har ikke engang tatt en titt på vognen. Nå kjenner jeg at vi må få litt orden på alt rotet. Det klør i fingrene mine etter å gjøre i stand. Det er jo hyggelig å kunne se at det snart kommer en liten bebis i hus også. Ikke minst for den kommende storebroren, som har mange spørsmål om dagen. 


For å rydde plass til barnemøbler, må andre møbler ut. Det ene skapet skal bli flyttet inn på vaskerommet. Det andre skapet skal vi kvitte oss med. Trenger du et nytt skap? Vi gir bort det ene skapet, så er du interessert er det bare å ta turen hit for å hente ;-)


Siden jeg verken er en heldig eier av sterke muskler eller fungerende kropp er det begrenset hva jeg kan gjøre der inne sånn det ser ut nå. Mannen i hus har litt bedre tid enn meg - ikke overraskende nok. Det er enda 2,5 måned til termin. Jeg vet at vi ikke har dårlig tid. Allikevel er det noe med det å kunne kose seg og nyte de siste ukene før termin (så langt det lar seg gjøre), uten stress og mas. Jeg vil ha babyrommet klart, helst i går :-)

Etterhvert som det nærmer seg ferdig skal jeg knipse nye bilder til dere. Å fikse i stand et babyrom er nemlig veldig gøy - hvertfall i tankene ;-)

3 kommentarer:

Frøken K sa...

Åh, så gøy!! Jeg kom etter hvert i redebygger-modus, at jeg helst ville ha ALT ferdig fortest mulig. Male et helt rom med bekkenløsning, er ikke å anbefale. Men åh, så gøy når det begynner å ligne på noe :-)

Tonje sa...

Gleder meg til å se hvordan det blir til slutt :)

Klør i fingrene etter å lage rom til vesla her, men vi har ikke plass her vi bor nå :( Så enn så lenge så sover hun i sprinkelsengen på vårt rom..

Fin onsdagskveld til dere!

Anonym sa...

Skjønner hva du mener :) Jeg vil også ha det i boks - helst i forrige uke! Bikker uke 32 i morgen, men med fulltidsjobb og en treåring som krever sin oppmerksomhet på ettermiddagen er det begrenset hva man rekker å gjøre i ukedagene ;) Heldigvis er det bare å flytte to møbler fra barnerommet til besteforeldrene, få kjøpt inn sprinkelseng og montert den opp, så er barnerommet så og si ferdig. Ikke lett å ommøblere barnerommet så det skal bli plass til en til, men har klart å få til en meget bra løsning (takket være nøyaktig bruk av målebånd), og møbler med gode oppbevaringmuligheter :)

Men problemet her i huset er badet, og finne en passende ny kommode som kan brukes som stelleplass. Ikke lett når det er minimalt med plass, og husverten har bygd alt så himla talentløst, hehe.

Kontrollfreak som jeg er, så har jeg satt opp liste hva som må gjøres hver uke slik at jeg blir ferdig ca tre uker før termin og permisjonen starter ;)

Førstemann kom nemlig i uke 36, hvor vi hadde ingenting klart - for jeg skulle jo vente til permisjonen startet - noe jeg ikke rakk, hehe.
Camilla