søndag 13. januar 2013

Full rulle i ny kjole

Hei i natten :-)
Vi er endelig hjemme etter en lang og effektiv dag. Full rulle fra morgen til kveld er hyggelig det, men det kan også tære på. Jeg kan jo nevne steinhard mage, kynnere og nedpress. Når vi satte oss i bilen for å ta turen hjemover nå i kveld kjente jeg at magen slapp taket, og det var utrolig deilig. Av og til vil vilja litt mer enn kroppen min gitt :-)


Dagen startet med hurtigshopping på IKEA. Det sies at menn hater det stedet. Jeg kan skrive under på at jeg hater det mer enn de fleste menn. Nicklas var fascinert over hvor effektiv jeg kunne være på shoppingfronten. Jeg småløp foran han, og på under tre kvarter hadde vi fått kjøpt inn alle møbler til babyrommet. Da vi kom ut fra IKEA pustet vi begge to lettet ut. Det er jo ca det verste stedet på jord å tilbringe en lørdagsformiddag! Etter shoppingen dro vi videre til håndballhallen. Nicklas og Herulf skulle spille kamp mot Vålerenga. Nærmere tre timer senere og en knusende seier fra Herulf sin side, var jeg mer enn fornøyd. Kjæresten min scorte seks mål og jeg var en stolt tilskuer :-) Og bare for å nevne det; vålerenga-supportere er noe for seg selv. Det er første gang jeg har sett syngende publikum i baris på en håndballkamp..... Derfra gikk turen videre fra håndballkamp og opp til Pappa. Der ventet familie og pinnekjøttlag. God mat og god stemning. Da klokken nærmet seg midnatt var det derimot greit å avslutte :-)

For anledningen hadde jeg på meg en grå "hverdagskjole". Dette er ett av de nye plaggene jeg fikk av mamma i julegave. Det her er jo egentlig ingen outfit-blogg, men jeg vet hvor frustrerende det kan være å stå der med struttende mage og ha absolutt ingenting å ha på seg, derfor vil jeg tipse dere når jeg først kan. Klærne er fra nettbutikken HappyMum. Der har de mye etter min smak, og prisene er ikke så verst heller. Dette er en norsk side, noe som absolutt er et pluss etter min mening. Behagelige klær man kan føle seg vel i!


NÅ roper senga. I morgen skal jeg late meg så lenge jeg kan. Ingen planer. Ingenting på to do-listen. Det skal bli godt altså. I tillegg kommer lille luring hjem fra pappaen sin, og det er alltid supert. Selvom vi har frie tøyler til å gjøre hva vi enn ønsker å gjøre når han er borte, er det alltid litt for tomt her uten han. Allikevel prøver jeg å nyte tiden der vi bare kan være kjærester. Det er viktig det også!

Ok. Da runder jeg av. Sov godt :-)

PS: Beklager dårlige outfit-bilder. Jeg kunne bedt Nicklas ta noen bilder av meg i det deilige vinterværet tidligere i dag, men da tror jeg at jeg hadde følt meg passe dum midt på gata i Oslo. I stedet ble det noen kjappe, litt for mørke bilder, foran speilet i gangen våres midt på natten. Det får bare duge, rett og slett ;-)

1 kommentar:

Jona (mammalivet i Berlin) sa...

Fina :) kjempeskjønn kjole! litt outfit-blogging er lov ;)