onsdag 16. januar 2013

IKEA - toppen av frustrasjon

Jeg forbinder stort sett IKEA med frustrasjon. Og billige møbler. Hvis jeg først skal handle på IKEA liker jeg å vite hva jeg skal ha på forhånd, slik at jeg kan løpe fra A til Å. Småtusle rundt på IKEA hånd i hånd med kjæresten er ikke hva jeg ser på som the time of my life. Når det kommer til å skru disse møblene har jeg lært for lenge siden at det er noe jeg rett og slett ikke gjør. Ferdig snakka. I kveld tenkte jeg derimot at jeg kunne gjøre et unntak. Hvor vanskelig kan det egentlig være å skru sammen en enkel liten babyseng? HEHE.


Planen var jo at jeg skulle overraske kjæresten med mine IKEA-skru-skills. Jeg tok meg selv i og faktisk tenke at jeg kanskje hadde klart å skru sammen stellebordet også innen han kom hjem fra trening. Det så jo så himla enkelt ut. Sannheten er at sengen ikke ville samarbeide med meg, og når han kom inn døren lå skruer strødd rundt i gangen i likhet med sengen. Midt blant alt dette satt jeg - lille bolla som straks er 30 uker på vei. Jeg satt og vurderte sterkt å ta med all dritten ut i hagen og rett og slett tenne på alt. Lage et litt tidlig St.hansbål... 

Det er så fint at jeg har en mann i livet mitt. En mann som kommer til unnsetning akkurat når jeg trenger det som mest. Han mente det var en dårlig idé å tenne på senga, for da måtte vi tilbake til IKEA for å kjøpe en ny. Jeg var forsåvidt enig der. Like etterpå hadde alle disse delene formet seg til noe som så ut som en seng. Alle hjerter gledet seg. Vel, kanskje ikke kjæresten var i ekstase der og da - men han tok det med et smil. Her skulle jeg være flink å overraske han, og så endte det opp med at han måtte skru sammen sengen etter ikke mindre enn 14 timers arbeids/treningsdag..... 


Når jeg ser han være så handy blir jeg bare enda mer forelska i han. Jeg blir så våryr at jeg rett og slett ikke klarer å holde fingrene unna han. Så mens han skrudde og var flink, hadde han kleggen meg sugd fast i kinnet hans - sånn for å sette det litt på spissen. Mor i hus var i hvertfall fornøyd til syvende og sist, både med innsatsen til kjæresten og med at babysengen endelig var skrudd sammen :-) Stellebordet sparer jeg derimot til en annen dag...!

5 kommentarer:

Loverboy sa...

Skapet a? Tar du det en annen dag også eller?

Monica Jensen sa...

Ehm....Nei :) Skapet vil jeg helst flytte på nå :) Tar 2 sekunder ;)

Frøken K sa...

Hehe.. Nå er jeg kanskje inhabil her - siden jeg tidligere har jobbet på IKEA... Men det er jo så lett!! Hahahaha :) Men nå er jeg faktisk over gjennomsnittet handy.. kanskje det er derfor.

Men særlig gøy er det jo ikke.. Bare når det er ferdig :) Hadde du bodd i Bergen, hadde jeg tatt det der på no time ;)

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

hehe,nei det å tusle rundt på IKEA er et mareritt for meg. ADHD-hjernen min blir bombet med inntrykk og jeg ser til slutt ikke forskjell på en barstol og ei sprinkelseng og ender med å kjøpe masse tilfeldig fjas jeg ikke trenger. Lar også mannen skru sammen alt, og til og med handle inn ting. Lenge leve handy mannfolk ;)

Jenny sa...

åååååå jeg elsker å skru sammen ting :-)
det er "bare" å sortere og ha orden før man starter.
Å lage hull i veggen - der er jeg superdårlig!

Masse lykke til med stellebordet !
bare å si fra om du trenger en hjelpende hånd ;-)