lørdag 26. januar 2013

Klestips

Jeg la jo ut et par innlegg med antrekk jeg bruker nå som jeg er gravid for et par uker siden. De ble virkelig godt mottatt, og jeg fikk også en forespørsel om flere slike innlegg. Nå er jo dette ingen outfit-blogg, men samtidig er jeg en allsidig blogger, så derfor kjører jeg i gang flere sånne type innlegg hvis/når jeg har noen gode tips på lager. Nå i denne rugetiden er jo dette spesielt rettet mot mine medboller, som kanskje synes det er like håpløst som meg selv å finne noe å ha på seg med en stadig voksende mage. Nå har jeg kommet over guds gave til gravide (okda, kanskje litt satt på spissen...), og det må jo selvfølgelig deles ;-)


Jeg nekter å la meg forfalle og slite ut den ene joggisen etter den andre bare fordi jeg er gravid. Noe jeg forøvrig føler jeg gjorde i forrige svangerskap. Allikevel er jeg opptatt av å ha det komfertabelt. Det er en nødvendighet når man ruger. Det var derfor juleaften i heimen når jeg kom over dette skjørtet fra HM. Til kun 49 kroner!


De har det i mange forskjellige farger. Ensfargede eller med striper. Jeg har ett i svart og ett grått. Det passer vinteren fint føler jeg. Nå har jeg kjøpt de litt ekstra store, slik at jeg kan trekke de godt over magen. De er myke og behagelige å ha på seg, og man kan i tillegg føle seg litt fresh! Vinn/vinn!


Jeg bruker litt store strikkegensere til (som vist på bildet) eller typisk gravidgensere, som fremhever kulen. Alt etter hva jeg føler for der og da. Dette er noe jeg vet kommer til å bli mye brukt fremover. Jeg synes nemlig mye kan føles ubehagelig og stivt når magen stadig vokser. Jeans er ikke det mest behagelige plagget lenger for å si det sånn. Nå har dette skjørtet kommet til unnsetning akkurat når jeg trengte det som mest :-)

I dag skal jeg farte rundt med de fine gutta mine. I kveld skal jeg få to venninner på middag. Kos fra morgen til kveld med andre ord :-)

3 kommentarer:

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Fin du er :)

Lillian sa...

Du ser flott ut, Monica! :)

Siv Helene sa...

Det er så grusomt og se folk daffe rundt i joggedress 24/7 når de er gravide ! Det finnes jo så mye fint man kan ha på seg :)

Har du foresten fått blogg invitasjonen jeg sendte deg ? :)