fredag 11. januar 2013

Lazy friday

Jeg merker godt at det begynner å bli en prøvelse å finne klær jeg føler meg vel i - som i tillegg passer. Enten sitter det for stramt eller så ser jeg ut som en formløs pose. Behagelig og fresh er ikke et alternativ med andre ord.


I julegave fra Mamma fikk jeg en del klær som passer fint nå i svangerskapet og tiden etterpå (fra happymum). I går dukket pakken endelig opp i posten. Hverdagsklær, som kan pyntes opp hvis ønskelig. Kjole, bukse og ikke minst overdeler som sitter inntil, uten å stramme. Jeg fikk i tillegg en litt småbaggy hettejakke. Det har jeg savnet. Nicklas sine sitter ikke akkurat som et skudd ;-) Endelig et plagg som er 110% behagelig, som jeg samtidig føler meg vel i. I dag fikk jeg brukt den for første gang. Et deiligere plagg for en småsliten gravidkropp skal man lete lenge etter!


På armen har jeg min nye favoritt. Julegaven fra min kjære. Hillier hobo vesken fra marc by marc jacobs. Akkurat passe stor, akkurat veldig meg. Hvis lille tulla ikke blir et flaskebarn i likhet med sin bror (jeg vil virkelig klare ammingen denne gangen), så kan det tenkes den blir brukt en del som stelleveske også :-)


Nå er lille kontormannen min (se instagram @monix87) sendt videre til pappaen sin. Jeg venter på kjæresten. Vi skal videre til Svigermor for litt avslappende fredagsmys.
Lazy friday - helt perfekt i dag :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor har du kjøpt dette Monica? Jeg er i uke 27, og er på desperat jakt etter mammaklær. Det er da ikke noe fint å finne noe sted! Fin blogg du har forresten, har fulgt deg noen år, men aldri kommentert. Nå måtte jeg bare, for disse klærne var fine! Du ser utrolig bra ut som gravid forresten! :) Ha en fortsatt fin kveld!:) Ida

Monica Jensen sa...

Hei Ida :)
Jakken er fra nettbutikken happymum.no. Buksa er fra HM :) Den kjøpte jeg før uke 12, men kan jo hende de fortsatt har den inne :)

Tusen takk, det er hyggelig å lese <3