fredag 25. januar 2013

Skytere og sånn...

Det er fredag. Den perfekte dagen for litt etter-barnehagen kos med lillemann. Jeg hentet han tidlig, og så tok vi turen til Ski for en aldri så liten date. Bare han og meg. Vi koste oss med masse is. Vi har nemlig blitt helt hektet på sitronis begge to. Etterhvert møtte vi på tante Benny (søsteren til Nicklas). Hun ble med oss på vindusshopping på Brio leketøysbutikk. Er det opp til lillemann kan han flytte inn der. Jeg derimot får litt nok etter tre kvarter der inne... 


Mens han var opptatt av "skytere" i alle farger og fasonger, tok jeg meg selv i å titte på jenteleker. Herregud, så mye gøy vi (jeg) har i vente. Dukker som krabber. Dukker som bæsjer. Barbier i de fineste antrekk. Dukkevogner. Litt av en verden på jenteavdelingen på Brio. Vi skal få så mange morsomme leker i hus etterhvert! Det skal bli litt av en kontrast til hva lillemann helst skal ha i hus. Skytere, Spiderman og sverd..!

Jeg har alltid sett på meg selv som en skikkelig guttemamma. Jeg digger små gutter. De er så innmari morsomme og utfordrende. Nå har jeg derimot begynt å glede meg veldig til å få en liten jente i hus også. Med hun kan jeg jo gjøre typiske jenteting. Som for eksempel å leke med Baby Born. Nå har jeg en unnskyldning for å kjøpe alle sånne kule leker. Wee!

Jeg prøvde å lure inn både dukker og rosa hundevalper i skyteleken sønnen min var midt oppi på Brio. Enten så ignorerte han meg, eller så ga han meg et blikk som skreik; "du er så håpløs, mamma!". Vel, han er jo en gutt. En skikkelig guttegutt. Det er action og mye morro. Samtidig hadde det ikke gjort noe om interessen for skytere dabbet av litt... Asså, hva er greia?

Jeg ender nok opp med en liten jente som ser så opp til pappaen og storebroren sin, at hun løper rundt med en skyter i ene hånden og en håndball i andre hånden tenker jeg. Merk mine ord ;-)

Nå kommer straks Nicklas og Martin hjem fra trening, med nystekt pizza under armen. Det er en liten gutt her som gleder seg enormt til å tilbringe siste tid før leggetid sammen med de store gutta. Han klarer nesten ikke vente. Jeg skal nemlig på ost-og kjekskveld med jentene i "syklubben". Skikkelig skravlekveld med andre ord. Det skal bli koselig :-)

I løpet av kvelden publiseres det et innlegg der jeg røper vinneren av give away´n som jeg har hatt gående en ukes tid. Du får titte innom senere hvis du er nysgjerrig :-) 

Klem fra meg**

1 kommentar:

Jenny sa...

Høres ut som en kosedag :-)
Håper du har det riktig så hyggelig i kveld.

God helg, Monica :-)