søndag 20. januar 2013

Smokker, kjærlighet og familieliv

Endelig har jeg fått trukket to vinnere av smokker og "sterilisator" fra MAM. Det tok sin tid, og det må jeg bare beklage. Jeg håper dere har forståelse for at slike ting ikke blir prioritert på hektiske/dårlige dager? Jeg regner med dere har det :-)

Teo har hjulpet meg å trekke to vinnere i dag. Vinneren av jentesmokkene er Vibeke, og vinneren av guttesmokkene er Live. Hipp hurra! Send meg en mail (mon_jensen@hotmail.com) med navn og adresse, så skal jeg få sendt smokkene avgårde i morgen :-)

Jeg fortalte dere jo så vidt det var om at gårsdagen var litt tøff, med en noe utagerende guttebass som har lært seg å trasse på en ny måte; nemlig ved mye større bruk av ord. Blant annet ufine ord. Både Nicklas og jeg var til tider rådløse i går, men til slutt nådde vi fram. I dag har dagen derfor vært mye mye bedre. Vi har kost oss, han har lyttet til oss - og ikke minst omvendt, og han har forstått at vi voksne verken finner oss i sånn prat eller oppførsel. Hvertfall i dag har han skjønt det. Trass/teste grenser går jo litt i bølgedaler - allerede fra veldig ung alder. "Gulroten" hans er håndballkamp i ettermiddag. Foreløpig ser det svært lovende ut. Dette er med andre ord en deilig og rolig søndag :-)


Hver dag med barn i hus er ikke kun en dans på roser. Heldigvis gir et barn så mye mer glede enn hva man kan forestille seg før man har opplevd det selv. Ingen kan få meg til å smile som han. Ingen kan gjøre meg stoltere enn han. Ingen kan glede meg så mye som han. Han er jo den fineste jeg vet om, og den kjæreste jeg har!

Fornøyde barn = fornøyde foreldre = fornøyde barn osv... En fin sirkel det der asså! Man blir jo påvirket av hverandres humør når man bor under samme tak. Spesielt sønnen min og jeg er flinke til å påvirke hverandre der, på godt og vondt. Mannen i hus er roligere og på mange måter evig tålmodig. Han er stødig som et fjell, og en utrolig stor glede for både liten og stor å bo sammen med. For å si det sånn; Nicklas er en person det er veeeldig lett å elske. Det er sant som "dem" sier; når du har funnet den rette vet du det. Det jeg føler for han og den følelsen han gir meg, kan ikke beskrives. Han er absolutt mannen i mitt liv. Jeg trodde aldri jeg skulle forelske meg og elske noen på denne måten! 


Vel, nok kliss ;-)

Nå skal jeg høre om lille luring vil male med meg. Vi har noen bokstaver til Baby M sitt rom som trenger et par strøk med hvitmaling. Tenker det er et prosjekt for den kommende storebroren :-)

Vi sees senere - og fortsatt god Søndag. Kanskje vi til og med sees i Mossehallen i dag 17:30? Herulf er klare for kamp. Heia heia!

Ingen kommentarer: