tirsdag 1. januar 2013

Sola skinner i 2013

Jeg sitter i sengen og blogger fra kjæresten sin nye Mac. Vinduet er på vidt gap, og solen skinner på utsiden. At 2013 starter med sollys er et godt tegn, det føler jeg på meg. Jeg bruker lenger tid enn noen gang på ett blogginnlegg nå om dagen. Det grunnet sånne fæncy duppeditter som mac, som jeg overhodet ikke forstår meg på. Bare å lagre et bilde er et prosjekt jeg ikke mestrer. Øving gjør mester?

Uansett, vi hadde en veldig hyggelig nyttårsfeiring i går. Helt perfekt for en gravid snuppe som i tillegg hadde barnefri. Mye latter, mye skravling og festligheter fram til midnatt. Forholdsvis rolig etter midnatt. Klokken 2 kastet jeg inn håndkleet - før magen strammet seg og kynnerene tok over. Helt perfekt med andre ord!


Jeg var ikke den eneste gravide, noe som føltes rimelig befriende. Julie var også der, med termin om bare 2 dager. Og gjett hva?! Hun holdt ut like lenge som meg. Det er sporty! De venter også en liten jente, og vi har allerede planlagt trilleturer, kaféturer og annet barselmorro ;-) 


Like over midnatt ringte jeg Teo. Han hadde ikke klart å sovne, for han var så spent. Dette er det første året han har sett fyrverkeri, og dette er første gang han har vært våken helt til midnatt. Det er sånne "første gang"-opplevelser som er så innmari spesielle :-) Han hadde hatt en super feiring med pappaen sin, og det var ingen tvil om at han ikke hadde landet helt etter midnattshowet. Det var en kjapp, men ivrig oppdatering jeg fikk over telefon ;-)


Jeg er fornøyd etter en hyggelig feiring med gode venner og bekjente. Jeg fikk også bli kjent med noen nye ansikter, noe som alltid er hyggelig. I tillegg fikk jeg gå inn i det nye året sammen med en fantastisk mann, som i skrivende stund ligger og snorker ved siden av meg. Tommel opp for nyttårsfeiringen! 


I dag skal mesteparten av jula pakkes bort. Deretter skal vi slappe av - og ikke minst ønske lillegutt velkommen hjem, etter en langhelg borte fra oss. Jeg klarer nesten ikke vente! Nå er vi klare for de neste månedene, med fødsel og alt som venter oss. Ok da, den fødselen er jeg kanskje ikke helt klar for, men spør du meg igjen mot slutten av mars er jeg nok overklar. Det er fordelen med at et svangerskap varer i ni hele måneder. Du rekker å bli drittlei ;-)

Håper dere hadde en fantastisk feiring i går. Godt nytt år, alle sammen! Håper dere vil følge meg i 2013 også :-) Helt sånn til slutt; lik gjerne min facebookside. Den har et stusselig antall følgere fremfor hvor mange som faktisk er her inne og titter :-)

Klem fra meg**

4 kommentarer:

Jona (mammalivet i Berlin) sa...

Sv:over 30 uker nå :)

hørtes ut som en kjempekoselig nyttårsaften. :) Godt nytt år!

Frøken K sa...

Åå, så ut som en koselig kveld. Og du ser smashing ut som alltid :-)

Anonym sa...

Nydelig kjole og smykke. Hvor er det kjøpt?:)

Monica Jensen sa...

Jona:
Så spennende :) Got nytt år til deg også :)

Frøken K:
Tusen takk, du er god du <3

Anonym:
I fare for å høres litt vanskelig ut; kjolen aner jeg ikke hvor er kjøpt, den har jeg hatt i mange år, og kom tilfeldigvis til å tenke på den her om dagen :) Smykket bestilte jeg fra en dansk nettbutikk, som jeg tilfeldigvis kom over på nettet. Husker ikke hva den heter heller :( Beklager!