mandag 21. januar 2013

Status: Mandag

I går skrev jeg dette på bloggens facebookside:

For en topp dag! Masse kos med Teo, håndballkamp der kjæresten scorte 7 mål og avgjorde kampen i siste sekund, en dødsfornøyd Teo som sjarmerte supportere og storkoste seg på banen etter kamp, svigers på middag og mange skritt nærmere et ferdig babyrom :)) Nå skriker kroppen etter søvn. Nicklas har prøvd å jage meg i seng i over en time, men så klarer ikke jeg å sove uten han, så da har jeg heller sett på han jobbe :P NÅ er det derimot natta. Klar for en ny uke, med forhåpentligvis masse hygge :D

Jeg føler det oppsummerer gårsdagen rimelig greit :-)

Det er umulig og ikke bli sjarmert når lillemann står så tett opptil håndballbanen som overhodet mulig, og roper på Nicklas så fort Nicklas nærmer seg. Det er umulig og ikke bli sjarmert når Nicklas sitt ansikt lyser opp i et smil, vinker kjapt og igjen går inn i seriøs-spiller-modus. Det er umulig og ikke bli sjarmert når Teo snur seg mot tribunen, gliser som bare Teo kan og roper høyt; "Mamma, Nicklas vinket til meg!". Jeg tror ikke jeg var den eneste som ble en smule sjarmert under kampen i går. Hele tribunen lo med opptil flere ganger. Det er ingen tvil om at Teo er stolt av denne håndballspillende "bonuspappaen" sin. Når han hørte navnet til Nicklas bli nevnt over høytalerene kom han spurtende opp til meg og spurte ivrig; "Vant Nicklas nå?". Da Herulf og Nicklas omsider vant var det stormende jubel (mildt sagt) i hele hallen. Det var en nervepirrende kamp. Faktisk den mest spennende håndballkampen jeg noen gang har sett. Det var godt å se kjæresten forsiktig vippe ballen over hodet til keeperen i (bokstavelig talt) siste sekund, og dra seieren i land. Det var rett og slett gull. Kampen var så vidt blitt avsluttet da lillemann løp ned på banen. Kastet seg i armene til Nicklas. Kastet seg i armene til treneren (som tilfeldigvis er pappaen til Nicklas ;-)), for deretter å ta tak i en ball og spille litt håndball selv :-)

Ellers har jeg fått en ny favorittsang på hjernen nå om dagen. Jeg vet ikke helt hva det er med den, men jeg får en god stemning i hele kroppen hver gang den kommer over anlegget her hjemme. Den gir meg ekstra energi. Den gjør meg glad. Den får i gang dansefoten min. Jeg danser meg rundt i huset med et smil om munnen, mens baby M koser seg på innsiden med sine spark. Fantastisk!I skrivende stund spilles sangen høyt i gangen, der sengetøy og håndklær ligger strødd. Klar for å bli brettet inn i det ene skapet, som nå har fått sin plass på vaskerommet. For å si det sånn, vaskerommet vårt har plutselig "krympet" med flere kvm ;-) Det blir bra til slutt. Jeg får pusle litt på babyrommet, så jeg er uansett fornøyd!

Jeg får komme i gang. Lillemann skal straks hentes i barnehagen. Pappa/bestefar kommer på middag (medbrakt, som han lager, luksus), så vi har nok en koselig ettermiddag foran oss :-)

PS: Du må ikke glemme å melde deg på give away´n min, som jeg har i samarbeid med happymum.

Klem fra meg**

Ingen kommentarer: