onsdag 16. januar 2013

Tidenes morsomste figur

Er det meg? 
Eller er det "årets morsomste mammablogg" det er snakk om? Godt mulig!

For tredje året på rad er jeg nominert i denne kategorien på Foreldremanualen. Det er jo faktisk helt utrolig, for i mine øyne er jeg jo ikke så himla morsom - sånn på bloggen asså. Privat er jeg en rasende festlig person! 

Med denne nominasjonen følger det en del presentasjonsangst, skal jeg være ærlig. Jeg får et press på meg til å være krampeaktig morsom til enhver tid. Sant skal sies, i disse gravide hormonelle dager er jeg ikke en evig latterkule. Tulle gjør jeg støtt og stadig fortsatt, det skal ikke stå på det. Jeg prøver derimot å holde meg unna latterkrampene - sånn i fare for å tisse på meg. Skal si baby M trykker på blæra mi om dagen, folkens.... 

Selvfølgelig kommer jeg til å ha nominasjonen i bakhodet. Noe annet er så og si umulig. I år kommer jeg derimot ikke til å la den ta "overhånd". Jeg koser meg med blogging om dagen. Den kosen kan fort bli ødelagt hvis man legger for mye vekt på en liten (verdens største) bloggkonkurranse! Jeg håper alle dere (over 700 unike lesere) som titter innom om dagen ønsker å stemme på meg. Det hadde selvfølgelig gjort meg veldig glad. Jeg skal allikevel ikke sette i gang tidenes valgkamp for å sanke inn stemmer. De som vil stemme, gjør det :-) Enkelt og greit! PS: Jeg troor dere kan stemme hver dag ;-)

Sånn! Nå har jeg hatt fem minutter foran mr.mac i dag. Nå skal den legges bort for å pleie den syke lille gutten min. Han er nokså slapp her han ligger med hodet sitt på magen min. Vi krysser fingre for en vanlig forkjølelse, og satser på at formen hans kommer seg fort. Influensa i hus er ikke noe vi ønsker i disse dager for å si det mildt! 

Ha en fin dag!
Klem fra meg aka. snømannen**

 

4 kommentarer:

Jona (mammalivet i Berlin) sa...

Så dette! Gratulerer med nominasjon så gøy! Stor ære det! Kos deg med bloggingen du, så får vi satse på at den beste vinner :) Fin onsdag til deg snuppa!

Tonje sa...

Stemt! :D

God bedring til Teo - håper det går fort over!

klem

Cecilie rørvik sa...

hei monica! Klart jeg stemmer på DEG!

Har forresten skifta blogg fra Cecilius til smaksans.

Vi blogges!

Hmm..baby M.. er det Mia mon tro. JEg tenkte på det navnet når jeg fikk jenta mi! Gled deg. Jeg har også gutt først.. så jente. Det er jo så mye fine klær. Morro med en av hver asså...

Hilsen Cecilie :)

www.smaksans.com

Frøken K sa...

Du trenger ikke anstrenge deg, det er den lette tonen du formidler deg i, som gjør deg ekstra morsom fordi det er så uanstrengt!! :-) Jeg har såklart stemt på deg (nominerte deg til samme kategori, så noe annet hadde jo bare vært rart, hehe).

God bedring til søteste Teo :)