søndag 24. februar 2013

35 uker og vårsol

Snakk om en herlig Søndag. Plussgrader og knallsol. Det er deilig å se snøen smelte og vite at lysere tider er på vei :-)

I går tilbrakte jeg absolutt hele dagen inne. Etter en natt med lite søvn var jeg totalt tappet for energi. Da var det ekstra kos at den beste venninnen kom og holdt meg med selskap, med medbrakt lunsj. Kvelden tilbrakte jeg i sofakroken, med meg selv og en skikkelig jentefilm. Kanskje ikke den mest spennende barnefri lørdagen, men jeg tror jeg hadde godt av det. I dag er nemlig energien en helt annen, og i den anledning dro jeg med kjæresten ut på en frisk tur i vårsola :-)

Nå er vi hjemme hos mamma. Ski på TV-en og kaffe i koppen. Herlig! Jeg feirer 35 uker på vei med nytt magebilde. Snart er den borte, og det skal bli både rart og deilig. Utrolig nok savner man magen ganske fort også. Man husker alt det hyggelige. Det tunge går fort i glemmeboken, og nettopp derfor får man både to, tre og fire barn. Misforstå meg rett, det blir ikke fire barn her i gården ;-)


Ca hver dag får jeg høre fra både kjente og ukjente setninger ala dette: "Såå kort tid igjen? Magen din er jo bitteliten!" Ja, den er ikke så stor (noe som forøvrig er innmari deilig), men det er jaggu ikke bare bare å dra på seg vinterskoa for det ;-) Jeg liker min lille struttemage, som ser ut som en skikkelig "typisk guttemage". Du kan i hvertfall ikke se magen bakfra, som jeg har hørt man gjør med "disse jentemagene". Jeg tror personlig at kjønn ikke har så mye å si. Kropper er ulike og de bærer barnet ulikt. Vi har i hvertfall fått trippelbekreftet at baby M er jente - på tross av at magen er nokså lik som med storebroren, dog noen størrelser mindre :-)


Nå kom sjokoladen på bordet også. Finnes det noe bedre tilbehør til kaffe? Der har du forresten oppskriften på heftig halsbrann: kaffe og sjokolade. Jaja, det fortrenger jeg akkurat nå ;-)

I kveld kommer det en liten give away på bloggen, mest til mine medboller. Med tiden kommer det nok noe til flertallet også :-)
Vi sees!

6 kommentarer:

Véronique sa...

Nydelig mage du har ♥

Ha en fin søndagskveld!

klem

Nina sa...

Elsker bloggen din :) Den gjør med glaaaad!
Har selv ei lita fra før, på snart 3 år, å venter en gutt i juli :) Så spennende å følge med!

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Veronique :) Fin søndagskveld til deg også <3 Klem

Og du gjør meg glaaaad, Nina! :D Elsker sånne kommentarer som dette. Tusen takk! <3
Lykke til med svangerskap :))

Anonym sa...

Nå m du snart avsløre navnet altså!:) Jeg er veldig spent! Venter ei jente i april, og et av få navn vi et enige om begynner på M. Så da er jeg spent på om det er det samme:) Hvis ikke, så kanskje det blir et navnetips til for oss:) Lykke til med de siste ukene, du ser smashing ut!

Monica Jensen sa...

Hihi, skal avsløre det snart :) Bokstavene hennes henger på soveromsveggen, så så fort jeg føler at babyrommet er klart for visning, får dere vite det :) Forhåpentligvis ikke så lenge igjen :)

Tusen takk - og det samme til deg; masse lykke til <3

Anonym sa...

Så fin mage du har :) Min er diiiger og jeg er 36 uker på Onsdag :)