torsdag 7. februar 2013

Ble du den heldige vinner?

Da har jeg endelig fått trukket en vinner. Denne gangen sa jeg at trekningen skulle foregå denne uken i stedet for en spesiell dag. Det tror jeg var lurt, for da klarte jeg for en gang skyld å holde det jeg har lovet dere ;-)  

Denne gangen loddet jeg ut en gravidkjole fra Happymum til en av mine kjære lesere!


Vinneren denne gangen ble min navnesøster Monika Taarneby. Hipp hurra!

Send meg en mail med adressen din, så skal jeg få sendt den avgårde så fort som mulig :-)

Ellers har dagen i dag blitt brukt til jordmortime, en evig kamp mot verdens verste halsbrann som har ført til at jeg har hengt over do, og en hyggelig ettermiddag sammen med Live og Jesper - og så klart min lillegutt, Teo. Nå sitter jeg og ser på at kjæresten spiser, men er redd for å havne rett tilbake til halsbrannhelvete, så jeg må finne noe passende og dytte i munn i stedet... Grønn te for eksempel ;-)

Ha en fortsatt fin kveld, alle sammen :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer og håper du blir super fornøyd :-) Hilsen Happyjentene. www.happymum.no

Monika Taarneby sa...

Jippi :) Nå ble jeg glad...tusen takk :)