onsdag 27. februar 2013

F.A.R.G.E.R

Flere som merker behovet for mer farger nå som snøen så vidt har begynt å smelte og solen stort sett skinner hver dag? Det gjør i hvertfall jeg. Denne vinteren har vært lang og kald, og nå er jeg klar for vår, sol og farger. Jeg føler jeg har understrekt akkurat det flere ganger på bloggen i det siste. Wonder why ;-)

Nå er det ikke akkurat mye fargerikt som passer min kropp. Jeg sparer shoppingen til jeg har kommet meg etter fødsel. Kanskje det blir en helt ny opplevelse å titte gjennom sine egne klær også. Der er det mange skatter som har blitt svært lite brukt - både fargerike og nøytrale. Om de vil passe er derimot en annen sak...


En ting jeg derimot har gått til innkjøp av nå er litt nytt til sminkepungen. I vinter har jeg stort sett brukt jordfarger når det kommer til sminke. Nå kommer derimot våren, og da må jordfargene erstattes. Litt rosa er alltid fint. HEHE - hvem trodde at jeg noen gang skulle si noe sånt? Kanskje jeg har blitt kurert, nå som fargen rosa begynner å ta over her hjemme.. Ny øyenskygge og neglelakk er derfor på plass. Jeg blir glad bare å se på det. Nå er jeg virkelig klar for å legge vinteren bak meg kjenner jeg. Snøen som er ute ignoreres for å si det sånn :-) 

Jeg har hatt en meget lat formiddag. I natt har jeg sovet skikkelig dårlig. Jeg har følt at jeg har våknet hvert femte minutt, og i drømmene mine kranglet jeg med en fireåring som nektet å sove. Da han faktisk våknet i dag - etter en hel natt søvn - klokken halv syv i dag tidlig, fikk han streng beskjed om å gå og legge seg igjen. Jeg fikk summet meg litt, tittet på klokken og så innså jeg at jeg faktisk bare hadde drømt. Han har ikke vært våken, det er bare drømmen min som har gitt meg følelsen av at jeg har vært våken i hele natt. Jeg beklaget så mye, forklarte han at mora hans begynner å bli gæærn, og susset på han. Han lo og tenkte nok noe i den duren her: "Ha! Fortell meg noe jeg ikke veit!" Så ja, jeg har hentet inn litt energi på formiddagen i dag ;-)


Hver onsdag har Teo og jeg pannekakeonsdag. Ofte er Live og Jesper en del av denne tradisjonen. I dag er intet unntak. Vi skal derfor tilbringe ettermiddagen vår med de beste vennene. Finfin onsdag med andre ord. Jeg vet om en liten gutt som gleder seg veldig :-)

Ha en fortsatt fin dag - fargerik eller ei!

Ingen kommentarer: