mandag 4. februar 2013

Hallo himmelen

I dag har jeg virkelig kost meg. Jeg har tatt vare på meg selv. Det trengte jeg etter en helg med mye kynnere, stram mage og lite søvn. Da jeg gikk på vekten i dag tidlig hadde jeg gått opp 3 kg over natten - bokstavelig talt. Det er jo ingen drømmesituasjon for noen, på tross av at det var ingen tvil om at det var vann. Jeg slukte 0,5 liter vann og krøp tilbake til senga etter at guttaboys hadde dratt videre. Formiddagen brukte jeg på å "løpe" mellom do og senga. I 11 tiden hadde jeg gått ned nesten 3 kg igjen.... Altså, at vann hjelper mot vann i kroppen er ingen hemmelighet, men at det virkelig er effektivt fikk jeg bevist i dag. Jeg har tatt ny rekord i tissing med andre ord ;-) 

Men det var ikke det som var dagens kos altså. Ha! Fly på do er en nødvendighet, men jeg har til gode å si at jeg koser meg på dass... I julegave fikk jeg nemlig time til 75 minutter fotpleie og massasje fra Teo og Nicklas. Er det noe alle gravide burde unne seg, så er det fotpleie. Hallo himmelen!


I over en time satt jeg med føttene i fotbad, de skjærte, slipte og gjorde føttene mine silkemyke. Det hele ble avsluttet med en himmelsk massasje. Jeg dro derfra og følte meg både lettere og freshere. Å ha myke velstelte føtter er virkelig en undervurdert følelse! 


Man har virkelig lov til å unne seg sånne ting i rugetiden. Kroppen får virkelig kjørt seg i løpet av et svangerskap, og man føler seg langt ifra på topp. Da er det ekstra godt å oppsøke profosjenelle som kan få deg til å føle deg litt vel og spesiell ;-) Jeg har allerede lovet meg selv farging og napping av bryn før fødselen - men det gjør jeg hos en søt dame i Drøbak som gjør sånt til en veldig fin pris! Hurra for selvpleie!

Så snart barne-TV er over for i dag, skal lille luring i badekaret. Ettermiddagen har flydd av sted, og plutselig nærmer leggetid seg. Vi gleder oss til lysere kvelder. Da føles ettermiddagen med ett litt lengre :-) 
Hadet fint så lenge!

2 kommentarer:

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Så deilig! Veldig viktig å unne seg slike ting i rugetiden ja:) Jeg har gått til massasje siden uke 31 og har tenkt å gå en gang i uken fram til termin :D så digg!

Monica Jensen sa...

Det er innmari viktig. Det gjør så mye for en ellers sår og øm kropp :)

Går til massasje en gang i uka jeg også. Det er hos fysioterapeut da, men han driver kun med massasje nå fram mot fødsel, og så blir det trening etter fødsel :)
Veldig deilig når jeg først er der :)