søndag 17. februar 2013

Hei søndagskvelden

Jeg titter innom en rask tur denne søndagskvelden. Dette har vært en fin familiehelg, og bloggen har blitt nedprioritert i den sammenheng. Det er ingen hemmelighet at det merkes på kroppen at jeg har rundet 34 svangerskapsuke, så derfor har energien blitt brukt på de hjemme - og kun det. Vi har kost oss på kino med "Karsten og Petra", som var en stor hit både for store og små. Svigermor og jeg synes den var like underholdende som han minste. Godt å se at interessen for ekte barnlige ting fortsatt er til stedet i aller høyeste grad, spesielt i disse dager da mye av tiden går med til skyteleker og actionman-style ;-)

I ettermiddag/kveld har Teo kost seg med mormoren sin, mens jeg tok turen over fjorden for å se håndballkamp. Nærmere bestemt Horten. Jeg synes det er så gøy å følge kjæresten og laget hans. For noen år siden hadde jeg aldri i verden trodd at jeg skulle interessere meg for noe som har med ball å gjøre - men akkurat håndball er virkelig gøy. Utsikten er i tillegg upåklagelig ;-)

Nå skal jeg straks tappe litt vann i badekaret. Lille jenta i magen har funnet seg en ny hobby. Den går i korte trekk ut på å borre seg nedover. Det merkes godt. Topp det hele med kynnere, så har du virkelig en fornøyelsespark av en kropp. Magen min har sunket litt nå også. Det la jeg først merke til i kveld, men det synes godt. Jeg føler meg sprengt og øm. Skal si den vokser om dagen - i takt med rumpa mi! 

Vel, jeg ville bare gi fra meg et lite livstegn. Håper dere har hatt en fin helg dere også 
Klem fra meg**

3 kommentarer:

Anonym sa...

Godt du ga livstegn, jeg ble litt bekymret! Har du sett deg fast? ;)

Monica Jensen sa...

Hahahaha! Tulling <3

Stine sa...

Herlig! Kos deg med kvelden - vurderer og ta med treoghalvtåringen på kino og se Karsten og Petra også. VI må bare bli frisk først :P
God søndag