fredag 8. februar 2013

La oss feire morsdag ♥

På Søndag skal vi feire alle mødre. De sterke kvinnemenneskene som har bakt oss i ni hele måneder og født oss til denne verden. Vi skal feire oss selv, som de tøffe, omsorgsfulle og flinke mammaene vi er. Hvilken dag snakker jeg om? Morsdag, så klart! I den anledning har jeg fått ordnet en liten ting til dere :-)

I disse gravide dager er det ikke akkurat få nettsider jeg titter innom på jakt etter diverse utstyr og dilldall til den lille jenta som snart blir en del av våres familie. En av nettsidene jeg har besøkt flittig, der jeg har funnet mange skatter, er Jollyroom. De har virkelig A.L.T mellom himmel og jord, til både store og små. Alt fra innredning til barnevogner. Sengesett til ammeprodukter. Du bør absolutt ta en titt :-)


I forbindelse med morsdag ønsker jeg å gi dere en liten rabattkode som dere kan bruke i Jollyroom sin nettbutikk. Fra nå og fram til mandag 11.februar klokken 24 vil dere få 10% rabatt på kjøpet deres om dere bruker rabattkoden morsdag. Den gjelder også på allerede nedsatte varer! Ta deg en titt innom Jollyroom, så finner du garantert noen skatter :-)

Ellers ønsker jeg dere en fantastisk helg - med feiring eller ei. Jeg titter nok innom, på tross av at våres helg er fullstappet med planer :-) Heii så lenge!

Ingen kommentarer: