lørdag 23. februar 2013

Lister - en nødvendighet

God morgen :-)
Barnefri. Ingen planer. Gode muligheter for å sove lenge. Vel, jeg fant ut at jeg like så godt kunne starte dagen i sekstiden. Sist jeg fant ut at det var greit å starte dagen så tidlig var i forrige svangerskap. Pussig nok! Søvnen kommer nok og tar meg om en times tid, da det passer hakket dårligere å sove hvis jeg skal få noe ut av dagen. Hvorfor jeg våknet? Jeg måtte skrive lister vel!

Tiden har stått stille lenge nå, har jeg følt. Plutselig løper tiden fra meg. Jeg gleder meg over hva vi har i vente, men tankene spinner også. Det blir jo en helt ny tilværelse. Tobarnsmamma. Hva innebærer det? Vil jeg klare det? Vil storebror føle seg glemt? Hvordan vil lillesøster være? Ganske vanlige tanker å sitte med, tipper (håper) jeg. Vel, når man tenker for mye, er den beste terapi å få utløp for dette ved å gjøre praktiske ting. Jeg valgte å skrive lister. Liste over hva som mangler av innkjøp. Liste over hva som skal med i sykehusbagen. Sånne ting som tydeligvis må gjøres i 6-7tiden en lørdagsmorgen. 


Jeg har også shoppet. HM sin nettbutikk er gull enkelte ganger altså. Litt sommerklær til den kommende storebroren er handlet inn. Sånt bør man allerede begynne å tenke på i februar nemlig...! I tillegg har jeg handlet inn litt gode klær til barseltiden. Det er en periode man føler seg særdeles lite fresh, og da er det godt med litt behagelige, luftige klær - som gjerne er nytt, bare for å føle seg hakket bedre enn en bøtte med møkk. Nå er jeg litt mer klar enn hva jeg var for to timer siden!

Kjæresten våknet, noe fortumlet. Så opp på meg, som satt her og gliste i senga - slik en hvilken som helst apekatt ville gjort på denne tiden av døgnet (hvis den var høy på speed). Han tittet på klokken og utbrøyt: "Stakkars jenta mi, får du ikke sove?" For å si det sånn, når mor i hus ikke får sove, da er det noe alvorlig gæærnt, for et sterkere sovehjerte finnes nok ikke. Vel, jeg er bare gravid, og det er ikke synd på meg :-)

Nå skal jeg få i meg et par rugsprø med brunost - og så skal jeg teste ut den derre senga igjen. Jeg må bare gire meg selv ned, noe som kan til tider være lettere sagt enn gjort. God natt. God morgen. Hei så lenge!

Ingen kommentarer: