tirsdag 19. februar 2013

På ønskelisten // kjøkken

Klokken er langt forbi sovetid. Jeg burde selvsagt sovet, slik min bedre halvdel gjør ved siden av meg. Jeg derimot, jeg sikler på ting jeg ikke har råd til på nettet... Jeg har lenge ønsket å oppgradere kjøkkenet litt, både med litt oppussing og nye spisestuemøbler. For all del, jeg elsker det store fine kjøkkenet vårt. Allikevel ønsker jeg en litt mer rustikk stil. Bort med det mørke, inn med det lyse! I mine øyne er nemlig kjøkkenet vårt halvferdig. Jeg har aldri sett meg 100% fornøyd med det. Når sant skal sies, er det ingenting jeg ser meg 100% fornøyd med, da lommeboken ikke strekker til. Det mangler litt både her og der. Samtidig er vi kun i midten av 20åra, og det tar tid (og penger) å samle sammen alle skatter man ønsker på interiørfronten - ikke minst danne seg en mening om hva slags smak man egentlig har. Jeg har hatt mange forskjellige stiler de siste årene, men jeg har til slutt funnet ut at jeg liker det lyst og hjemmekoselig, og så får vi rett og slett bare ta én ting om gangen. Når jeg tenker meg om ønsker jeg meg nytt stuebord også...

På kjøkkenet står først og fremst ny spisestue på ønskelisten. Det er sånt jeg ikke skal tenke på nå, nå som vi har mer enn nok utgifter siden vi straks blir en familie på fire. Allikevel er det lov å snuse litt rundt, og så blir lykken enorm den dagen vi faktisk har råd. Vel, for meg i det minste. Jeg tror (vet) at min kjære bryr seg nada om sånt!
Her ser dere i hvertfall bilde av bordet som skal bli mitt (vårt). Mulig jeg ønsker en skikkelig stilkræsj når det kommer til spisestuestoler: gjennomsiktige moderne stoler, dekorert med lammeskinn. Jeg tror det kan bli knallfint!

Andre ting jeg ønsker å gjøre med kjøkkenet er å bytte benkeplaten. Det er den ene tingen jeg aldri har likt. Den er mørk. Den er kjedelig. Jeg ønsker en benkeplate i massivt tre. Jeg synes det gjør mye med rommet. Lunt og hjemmekoselig!

Jeg har aldri pusset opp et kjøkken, så hvor mye jobb det innebærer eller hva det vil koste, aner ikke jeg. Det er kanskje ikke så vanskelig å bytte en benkeplate som jeg ser for meg? Her vil jeg gjerne høre deres erfaringer altså ;-)

En siste ting som jeg ønsker å bytte, før jeg kan se meg 100% fornøyd med kjøkkenet, er veggflisene. Nå er de hvite-isj med grålig mønster. Jeg ønsker å erstatte dem med noe alá dette:


Igjen, helt blank på hva den jobben faktisk innebærer. Det går kanskje an å male fliser? Jeg mener jeg har lest det. Vel, dette får være på ønskelisten min enn så lenge. En vakker dag kan vi kanskje ta oss råd til å freshe det opp, slik at det kan bli mitt favorittrom. En ting som derimot er sikkert er at det blir ikke i morra. I mellomtiden får jeg drømme videre om drømmekjøkkenet og fortsette med "vindusshoppingen" min ;-)

Kanskje jeg skal prøve å gjøre som sidemannen her. Nemlig sove. Baby M driver med turning i magen, og det både merkes og sees godt. Spørs om ikke hun må finne roen før jeg klarer å finne roen ;-)
God natt!

2 kommentarer:

Frøken K sa...

Årh, det er ingenting som er så gøy å drømme seg vekk.. Ja, bortsett fra å få gjennomført det da! De siste månedene harj eg fått pusset opp stuen OG gått til innkjøp av drømme-spisebordet. Stolene finner jeg en etter en, som skal pusses og males.. Hehe, når jeg en gang finner tid til det iblant bleieskift, amming og kos :-)

Men det ER jo viktig å trives hjemme! Så får man heller ta seg råd til én ting av gangen, tenker jeg :-)

mammaKine sa...

Knallfint spisebord. Jeg skal oppdatere mitt når vi flytter. Alt er så dyrt, så jeg skal prøve å lage et selv, haha! Vi får se hvordan det går :p

Ang den lampe/klokken til Mathias. Tror den koster 599. Rop ut hvis du skal ha, så kan Marius bestille til deg. Han jobber på Telekiosken ;-)