mandag 4. februar 2013

Se på magen!

Nå som det går mot slutten av svangerskapet (tenk det - etter et helt liv som gravid), begynner naturligvis den kommende storebroren å bli litt ekstra spent. Han vugger på babykrybben, han prater mye om bebisen og han susser meg ofte på magen. Nå har han også kommet til det punktet hvor han er veldig stolt av mammas mage, og vil helst vise den fram til hele verden. 

Vi var på senteret her om dagen. Plutselig skulle han vise fram magen min til tante Benny. Jeg hadde på  meg kjole for anledningen, og ble litt tatt på sengen da lillemann reiv opp kjolen min samtidig som han iherdig prøvde å dra ned strømpebuksa mi. Haha, han er skjønn da. Det var litt vanskelig for han å forstå at mamma ikke ville blottlegge både rumpe, mage og lår for å vise fram den stadig voksende bebismagen... 

På nettet har jeg derimot ikke noe problem med å vise fram den nakne sannheten...

En annen dag da jeg hentet han i barnehagen, spurte han gutta om de ville ta på magen min. Jeg smålo og forventet et klart nei fra guttaboys. Vel, så er de bare fire år, og synes sikkert sånt er veldig spennende - så det var et klart ja fra alle gutta. Jeg kneppet opp boblejakka, og struttet med magen. Like etterpå ble genseren min revet opp. De ville jo se hele den nakne kula. Jeg forklarte at jeg ble så kald på magen uten genser, så de fikk lov å kjenne utenpå genseren. Det var greit. Teo susset og koste, og de andre gutta slang seg på. Snakk om mye kjærlighet! ;-)

Det blir spennende å se om storebroren i hus er like stolt av lillesøster når hun er på utsiden av mammas mage også, og plutselig stjeler både tid og oppmerksomhet fra han ;-) Jeg har troen på at han blir verdens beste storebror i hvertfall!

5 kommentarer:

Cecilie rørvik sa...

så fin liten mage du har !!:) Koselig at han gleder seg! :) Her var det rimelig mye sjalusi de første månedene.. nå er det ett år mindre imellom mine, men steike ta hvis noen andre prøver å røske litt i lillesøster.. da kommer storebror å passer på !! haha.. Lykke til med innspurten! Og husk Ta det med ro og kjenn etter hva kroppen trenger.. eller IKKE trenger.. hehe.. :)

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Så fiiin babykul! :) Må bare si at det er utrolig hvor forskjellig vi bærer bebisene altså. Jeg ser jo ut som jeg er ca 2,5år lenger på vei enn deg med min gigakul, enda det kun er snakk om noen uker :P
Nyyydelig er du i allefall!

christine sa...

Jeg ler så jeg griner... Og ser for meg episoden på senteret:-)
Morsomt at han gleder seg sånn. Jeg krysser fingrene for at christian sin interesse tar seg opp:)
Lykke til med de siste ukene:)
Klem

Monica Jensen sa...

Tusen takk, begge to <3
Skal sies at dette er et bilde som ble tatt for 2(?) uker siden, så det er ikke helt ferskt. Den er større nå. Men ja, den er ikke den største magen,og det er veldig deilig :) Redd den skyter fart nå :P

Du ser kjempebra ut, Jona :) Men ja, du har en del større mage enn meg, på tross av at det bare er 3 uker som skiller oss. Men nå er vel din bebis målt til å være litt over snittet også? min er litt under visstnok. det kan jo ha noe å si :)

Haha, er spent på sjalusien her også. Jeg tror egentlig mesteparten av sjalusien blir vendt mot Nicklas faktisk... Tror han kommer til å synes det er rart at Nicklas har en annen tittel ovenfor bebisen... At han rett og slett kommer til å bli sjalu fordi han er redd for å miste Nicklas´n sin - noe vi føler vi er veldig flinke til å understreke at han aldri kommer til å gjøre. Vi får bare ta det som det kommer :) Blir spennende :)

Siv Helene sa...

Nermer seg nå :) Nyt den siste tiden <3