fredag 8. februar 2013

Status: Fredag // magebilde

God morgen!
Her har dagen våres startet med varm te, frokost og fotmassasje. Ikke en dårlig start på dagen det? Nå som temperaturen svinger sånn ute, påvirker det Teo sin astma veldig. Det resulterer i falsk krupp, bjeffete hoste og usammenhengende søvn. Han har derfor sin andre hjemmedag denne uken. Jeg har lest meg opp på kjerringråd mot denne forferdelige hosten, og da står det blant annet at man skal massere inn mentolkrem under føttene. Jeg har riktig nok bare eucalyptuskrem, men man tager det man haver. Lillemann nøt luksusen, og jaggu har ikke hosten roet seg. Tilfeldig eller ei. Uansett deilig for han å få en pause!

Vi skal straks ut døren og videre til tante Isabelle. En dag med mamma og tante. Kan det bli bedre? ;-)

Ellers er jeg nå 33 uker på vei. Det går stadig fremover. På tross av dårlige dager, koser jeg meg med magen på de gode dagene. Det er ikke ofte i løpet av et liv jeg skal oppleve dette, så det gjelder å sette pris på det - så langt det lar seg gjøre. Som sagt, jeg nyter de gode dagene :-) Smerter, vann i kroppen, lite søvn - det er ting som følger med et svangerskap. Allikevel er jeg innmari takknemlig for at akkurat jeg får oppleve det. Det er nemlig ingen selvfølge, så man skal ikke ta det å bære fram et helt nytt lite menneske for gitt! Kroppen min utfører mirakler hver eneste dag!


Jeg tenkte å gi dere en kjapp liten oppdatering på svangerskapet mens jeg sitter her.. 

- 33 uker på vei (enten i dag eller søndag - jeg er usikker).
- Termin: 2.april
- Kjønn: Fortsatt en liten jente :-)
- Plassering av babyen: Hun ligger med hodet sitt godt ned i bekkenet (phu), men ellers roterer kroppen hennes stadig rundt. Hun fungerer som et lite borr, og vet tydeligvis hvilken vei hun skal ut med tid og stunder.. Man kan ta tak i hele rumpa hennes, og ser tydelig hvor den buler ut på magen ;-)
- Symfysemål: 29 cm. Jeg ligger med andre ord et lite stykke under streken, men følger min egen kurve.
- Vektoppgang: +9kg. Nå veier jeg 67kg. 
- Plager: De er det en del av, men det orker jeg ikke å fokusere på på en dag som ellers har startet så fint!
- Tanker om fødsel: Akkurat nå bare gleder jeg meg... Men det er kanskje fordi jeg ikke er i stand til å huske de intense smertene som jeg snart skal få oppleve igjen? Jeg husker bare utfallet - som er helt perfekt i en mors øyne!
- Utålmodig: Jepp, jeg er klar for et nytt kapittel i livet mitt - samtidig setter jeg pris på friheten som følger med her og nå!

Sånn, nå må lillemann ut av Spiderman-pysjen sin og inn i dagens antrekk. Vi har en tantemor som venter på oss! 

Heii så lenge :-)

3 kommentarer:

Live sa...

Hei Monica:)
Godt å høre at det er en bra dag i vente:) disse gravidplagene er ikke bare bare, og det er det "uheldigvis" ikke alle som forstår, men nå er det snart et nytt kapittel som du sier:)
Jeg har termin 1.april, og er 33 uker i morgen - så jeg tipper kanskje at du da bytter på søndag:)
Håper du får en finfin start på helgen:)
-Live

Anonym sa...

Hei. Koselig blogg du har! Jeg har, som hun over, også termin 1. april og bytter uke lørdager...
Ønsker deg en god helg og en god 33 uke;)

Monica Jensen sa...

Da bytter jeg på søndager :) godt å få det avklart :) Har gått til to forskjellige, som har regnet på to forskjellige måter, så blir jo helt forvirra :D

Ha en fin helg begge to <3

Live, jeg har ikke glemt deg :))

Klem fra meg :)