fredag 1. februar 2013

Tre dager til ende

Vi sitter i bilen retning Hafjell. Bryllup, hvit brud og hvite fjell venter på oss. Fetteren min og hans kjære skal feires tre dager til ende. Det er duket for et vakkert vinterbryllup på Illsetra hotell. Jeg gleder meg sånn :-)

Vi kom oss avgårde litt senere enn alle andre, siden kjæresten måtte trene. Sånn er livet med en håndballspiller, men morgendagen er jo uansett den viktigste. Vi satser allikevel på å rekke siste del av kveldens middag. Jeg hører rykter om at bussen full av familiemedlemmer ikke ligger langt foran oss, så vi er nok ikke de eneste som ankommer Illsetra bittelitt for sent!

Vi ordnet oss for kvelden før vi dro. Casual/pent sto det på programmet. Det er neimen ikke lett å vite hva man skal ta på seg i alle sammenhenger. Skjørtet fra HM reddet meg nok engang. Heller mer mot casual enn pent, men hvem bryr seg egentlig om hva den gravide har tredd på seg i slike sammenhenger?


Etter bildene ble tatt fant jeg fort ut at det var greit å bytte fra de høye skolettene til flate støvletter. Let's face it: jeg er 7 måneder på vei. Høye heler er allikevel pakket med - de mest behagelige i skapet sådan. Det må til for å føle seg ordentlig pyntet, gravid eller ei.

Nå skal jeg legge bort telefonen og bloggen, slik at kjæresten ikke kjeder seg ihjel bak rattet her. Han har nemlig hatt en skummelt lang samtale med seg selv det siste kvarteret ;-)

Jeg ønsker dere en super helg. Det vet jeg at vi skal ha i hvertfall :-)

1 kommentar:

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Syns du var knallfin jeg :) Hehe, de hælene ja... dem må de nok rive av meg når jeg skal føde, for jeg gir meg pokker ikke. Pensko med hæler MÅ liksom til når man skal pynte seg. Fornuftig eller ikke :P
Kos dere masse i bryllup!