mandag 25. mars 2013

1 week 2 go

Første feriedag med gutta. Sykehusbesøk. 2 cm åpning. Masse blod. En øm mage. Time til overtidskontroll allerede dagen over termin. Vurdering av igangsettelse. En trassig fireåring. Familiemiddag. Kaffe. Spillekveld. En veldig blid fireåring. Stillhet...!

Meg og fotballmagen 39 uker på vei 

Dette beskriver dagen min i korte trekk. Jeg merker at alt blir hakket tyngre og vondere for hver dag, men nå nærmer vi oss mål. Det sies at kroppen ikke går i fødsel når den er stresset. I såfall blir det ikke noe fødsel i påsken, med mindre de andre dagene blir hakket roligere enn i dag ;-) Kjæresten har hele veien huket ut 26.mars som fødselsdagen til lille Mia. Det er i morgen. Jeg har derimot mer trua på 4.april. Av den enkle grunn at fire er lykketallet til kjæresten, og draktnummeret hans har de siste årene vært 44. Selvfølgelig kommer hun 4/4.. Det blir spennende å se!

Nå venter senga, suits og armkrok. Jeg skal prøve å senke skuldrene. Så håper jeg turbotrollet i magen finner roen også. Hun har vært alt annet enn rolig i dag. Misforstå meg rett, jeg elsker å kjenne bevegelsene hennes - men nå er magen vond. Jeg trenger en bitteliten pause! 

Flinke Teo synes det er gøy å skrive om dagen :-)

Ellers er alt fint. Det er godt å ha gutta mine hjemme i disse dager, på tross av at jeg har lyst til hakket mer enn hva jeg orker. Sånn er det på tampen. 1 week 2 go :-)

3 kommentarer:

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

uff skjønner du er klar for fødsel snart. Satser på at hun ikke venter så lenge. Tror ikke du går over termin i allefall! lykkelykketil!

Gutt fra Mjøndar'n sa...

Hei Monica. Hvor er du ifra? Jeg er fra Mjøndarn'n.

Jenny sa...

Huff, de siste dagene er ikke bare bare. Mange følelser både "inni" og "utenpå"...


Masse lykke til!
Jeg heier på deg :-)