søndag 31. mars 2013

31.mars

Søndag 31.mars. Datoen vi fikk oppgitt som termin på de to første ultralydene. Datoen jeg hele veien har følt på meg er rette termindato. Nå er vi her, ved målstreken, med babyen plassert trygt og godt på innsiden av magen. I dag har det forsåvidt vært veldig greit. Formen er tilbake og jeg har fått masse tid med han fine fireåringen min.

I natt fikk jeg et behov for å ha han nær meg. På tross av at han sov søtt i sin egen seng, hentet jeg han inn til Nicklas og meg. Vanligvis trenger jeg plass - men i natt trengte jeg bare å ha han der, sammen med oss. Det innebar at jeg måtte sove i én stilling i hele natt, som ikke er bare bare for en høygravid kropp, men akkurat i natt sov jeg veldig godt for det.

I dag har vi vært på farten. Han og meg. Det var deilig å kjenne at energien var til stedet igjen. Det var også deilig å kunne gi Nicklas litt alenetid til og kun fokusere på seg selv og sitt. Han har jo stått på som en helt de siste dagene.

Vi har vært sammen med tanta og kusina mi, vi har besøkt oldeforeldrene, vi har vært på kirkegården og tent lys, vi har tatt oss en matbit ute og vi har sett film med søsteren min. Da vi skulle hjemover ble det spontant bestemt at Teo skal sove hos pappaen sin i natt, og en time senere hadde jeg plutselig barnefri og all tid i verden til å føde ;-)

Nå skal kjæresten og jeg ut å kjøpe en skikkelig lettvint middag og lade batteriene - som jeg igrunn føler er mer enn oppladet etter en fantastisk dag med mini-me. En fin 31.mars med andre ord :-)

1 kommentar:

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Så godt å høre at formen er tilbake :) Nå kommer hun nok veldig snart! De har det med å vente på rett tidspunkt disse små :)