tirsdag 12. mars 2013

Babyrommet // babynavnet

Her sitter jeg i sofaen, med ubehagelige kynnere og en sliten kropp. Det kjennes nesten ut som magen skal revne i takt med kynnerene. Passe digg...! Dagen har vært lang, men fin. I kveld knipset jeg helt spontant bilder av babyrommet. Med dårlig lys er nok ikke bildene av den beste kvaliteten. Men plutselig får jeg ting for meg, og da kan det ikke vente til for eksempel i morgen.. Mulig flere bilder kommer etterhvert :-)

Først vil jeg bare påpeke at babyrommet ikke er hundre prosent klart. En gammel skatt fra Nicklas sitt babyrom skal males hvit, og få plass på babyrommet. Litt må også opp på veggene. Jeg vet derimot at rommet fylles fort opp så fort babyjenta vokser og blir større, så ser jeg på rommet som ferdig - enn så lenge. Det er begrenset hvor mye det faktisk vil bli brukt den første tiden uansett!

Velkommen til MIA sitt rom 


Fargen på veggen heter "delikat", og er en lyslys gråfarge. Jeg elsker den fargen. Dessverre kommer den ikke fram nå i vintermørket, og nettopp derfor er jeg nesten nødt til å knipse et par bilder i dagslys en annen dag ;-) Jeg malte rommet i sommer før svangerskapet. Fra babyrosa til grått. På tross av at vi venter en jente angrer jeg ikke et sekund på det. Jeg er, som mange vet, ikke overbegeistret for rosa. Fargen blir derimot mer og mer akseptert, og lille tulla mi blir nok ikledd både ett og annet rosaplagg hun også, i likhet med ca alle andre små prinsesser :-)


Denne spilledåsen kjøpte Svigermor med fra Budapest. Nydelig, eller hva?


Tidligere var dette gjesterommet i huset. Vi har derfor valgt å beholde ene delen av dobbeltsengen. Da har vi plass til en overnattingsgjest, pluss at en av oss har mulighet til å rømme til et annet rom hvis (når) vi trenger å sove ut i fred og ro. Ser også for meg at den kan bli praktisk i flere situasjoner etterhvert som tulla begynner å sove på eget rom. Den første tiden er planen derimot at hun skal sove i vuggen sin ved siden av vår seng :-)


Taklampen er kjøpt på Skeidar, og ble plukket ut av den kommende storebroren. Den gjorde så mye med rommet, og jeg falt pladask for den med det samme. Den gjorde jenterommet hakket mer jentete synes jeg!


En liten sommerkjole henger også klar. Mest for syns skyld ;-) Stjerneknaggen ble kjøpt inn for lenge siden, og Teo har en lik på rommet sitt. Stor stas at han og lillesøster har lik skal jeg si dere. De henger begge to i Teo sin høyde. Den kommende storebroren har barnehagesekken sin stort sett hengende på sin knagg :-)


Det var et lite glimt av vår lille Mia sitt soverom. Wææ, "skummelt" å komme ut med navnet. Det har jo vært vår lille koselige hemmelighet. Vi har vært litt fram og tilbake med om vi skulle vente til etter fødsel med å røpe det, men ble enige om å "gå ut med det" allerede nå i kveld. Dere ville jo fått vite det før eller siden uansett :-)


Nå skal jeg legge meg rett ut på sofaen. Magen er stram og øm i kveld. Faktisk hakket så vond at jeg sliter med å sitte oppreist. Litt av luksusen som følger med sånn på tampen ;-) Straks er det varme rundstykker og iskald melk på menyen. Nam. Det er ca noe av det beste jeg kan få nå om dagen. Morgen, som kveld. 

Klem fra meg**

9 kommentarer:

Anonym sa...

åh så nydelig rom og fint navn!!! :) du har god smak altså

Jenny sa...

ååååå, så nydelig!

Du/dere har gjort en super jobb!

Anonym sa...

Så fint navn, passer jo med storebror sitt!! Så fint rom også ;)

Lillalavendel sa...

Kjempekoselig navn!

Likte også veldig godt fargen på veggen. Takk for at du deler fargenavn! Leter etter en farge på et gjesterom så denne kommer nok høyt på listen!

Kos deg og nyt siste svangeskapstiden!
-Stine-

Helene G. Kluge sa...

Var faktisk det navnet jeg gjettet meg til hele tiden. :P
Kjempefint babyrom!:)

Anonym sa...

Nydelig navn, har ei lita snuppe som heter d samme. Og har tenkt at det var det det blei her med tanke på storebrors korte navn;) håper du klarer å nyte siste tiden med lille i magen, den kommer aldri tilbake. Ei som kommer til å trives på det nydelige jenterommet når den tiden kommer;) lykke til m innspurten!!!

Mathilde sa...

Veldig fint navn! Bestevenninnen min heter det, og når verdens beste jente heter det gjør det navnet selvfølgelig enda finere igjen :) skråsikker på at det kommer en nydelig jente hos dere også!! Babyrommet var ikke helt min stil, syns det ble litt stivt og kjedelig og at det ser ut som et gjesterom enda... Savner litt mer barnevennlig og lekent. Grå vegger med hvite bokstaver ble nok litt stivt og voksent for en liten bebis etter min mening :)

Nina-M sa...

Så fint rom! :) Og nydelig navn <3

Frøken K sa...

Hehe, lett for :-) Kan legge igjen en ny!

Mia er et kjempefint navn! Niesen min heter det, så yndg og jentete :-)

Og rommet synes jeg ble kjempefint! Frøken sitt er mørkegrå, hvite møbler og resten av tingene er for det meste rosa :-) Syns det er så fint!! Nå kommer snart kunstverk fra både min mor og bror, det gleder jeg meg stort til. Frøken bryr seg ikke særlig enda, hehe.

Hjelpe meg!! Hun kommer jo snart!!! :-) Gleder meg til å følge deg :-)