lørdag 16. mars 2013

Dette har vært vår dag ❤

Dette har vært Teo sin dag. Dette kan være den aller siste helgen før Teo blir storebror. Jeg ville derfor at han og jeg skulle finne på noe morsomt, på han sine premisser. Hva er vel morsommere for en aktiv fireåring enn lekeland? Vi har tilbrakt flere timer på HurlumHeiHuset i dag vi :-)

Dagen våres startet med felles dusjing/vannkrig med hele vår lille familie på 3 (4 - hvis vi teller med Lykkeliten som sikkert klorte seg godt fast i livmoren når hun hørte på galskapen morroa på utsiden). Vår dag startet altså med latter. Da la vi allerede lista for resten av denne fine lørdagen. Deretter var det familiefrokost, som er en fast tradisjon i helgene. Like etter frokost løp kjæresten ut av døra, og Teo og jeg var klare for å kjøre vårt eget løp. Ikke like lenge etterpå satt vi i bilen i retning HurlumHeiHuset. På veien så vi blant annet en flokk med hester.

Teo: Mamma, så du de hestene? De sto ute alle sammen!
Meg: Ja, de har så tykk pels, så de kan stå ute på vinteren uten å fryse.
Teo: Men de hadde på seg jakker...
Meg: Ja, noen av dem hadde på seg noe som så ut som jakker. Det er riktig det. 
Teo: Noen av hestene så rett på meg. Det var fordi de synes at jeg var kul. Mamma, de så ikke på deg!

Ah, en av mange herlige samtaler som jeg har med fireåringen min om dagen. Han er så morsom, så oppmerksom og så ivrig. Hver alder har sin sjarm, og selvom akkurat denne alderen følger med litt flere diskusjoner, er det jaggu en fantastisk herlig alder til tross. Å se han gå fra bebisgutt til plutselig stor er fascinerende! 

Ettermiddagen tilbrakte vi hjemme hos de aller beste vennene våres, Live og Jesper. Timene fløy og vips så nærmet det seg leggetid. Det merket vi mest på ungene sitt humør. De begynte gradvis å bikke over. Da gjelder det å gi seg mens leken er god ;-) Vi vendte derfor snutene våres hjemover. Etter to sanger i bilen, ble det stille i baksetet. Luringen var langt inne i drømmeland. Det er ikke rart etter en lang dag med mye morro. Selv en aktiv fireåring blir sliten da!


Nå sover han søtt i sengen sin. Er det én ting som aldri har vært noe problem her i gården, så er det det sterke sovehjertet til Teo timene etter han har fallt i søvn for kvelden. Han kan flyttes hvor som helst uten å våkne. Jeg kan stelle han for kvelden. Jeg kan skifte på han fra hverdagsklær til pysj. Han sover like godt videre. I kveld var intet unntak. Ut ifra bildene kan det kanskje virke som han har sovet seg gjennom dagen. Det er langt ifra tilfellet, men selv den beste kan bli småtung i øya, og da er det godt med en cowboystrekk i bilen mellom festlighetene - og ikke minst en real cowboystrekk i senga før klærne ble erstattet med pysjen ;-)


Om en halvtimes tid er nok kjæresten hjemme. Fram til da skal jeg tappe badekaret fullt og bare slappe av. Det er kanskje ikke nødvendig å fortelle dere at jeg merker det godt på kroppen nå ;-)
Heii så lenge!

Ingen kommentarer: