fredag 15. mars 2013

Du vet du er høygravid...


...når du må ta i fart for å komme deg opp fra sofaen eller senga.

...når du blir oppriktig lei deg fordi kjæresten kjøpte med feil sjokolade fra butikken.

...når intimbarbering plutselig er blitt ekstremsport.

...når du har en så ekstrem luktesans at du lukter hva kjæresten spiste til lunsj i går.

⭐...når du vagger som en gås.

...når du har så sinnsykt lyst på spekemat og iskald øl; kun fordi du ikke kan spise/drikke det (ok da, ikke kun derfor - men det øker lysten betraktelig).

...når du har fått helt dilla på ting du vanligvis ikke bryr deg så mye om; rundstykker  

...når du får seriøse pusteproblemer av å ta på deg skoa. 

...når du er kronisk sliten, samme hvor mye du sover.

...når du nesten kaster opp av å få press på magen, for eksempel ved å bøye deg framover.

...når du føler deg stappmett lenge før du egentlig er mett, kun fordi det ikke lenger er plass i magen.

...når du ikke lenger kan se føttene dine, og kan faktisk ikke huske sist du så dem heller.

...når du ikke lenger kan smyge deg forbi noen, fordi du er alt for brei alle veier. Du prøver allikevel gang på gang å presse deg mellom folk, og trekker automatisk inn magen når du gjør det. 

...når du brenner deg på magen når du skal ta rundstykkene ut av ovnen. 

...når magen din har blitt et fast sted for matrester.

...når du gråter på daglig basis; enten av noe du ser på tv, fordi du er så lei eller fordi du er så uendelig glad i de du bor sammen med. Hormonica - oh yes!

...når du må ha en do i nærheten, i tilfelle du plutselig nyser.

...når du holder på å tisse på deg, og så kommer det ut to dråper. Dette er spesielt populært på natten!

...når alle stillinger er vonde og ubehagelige. Er det ikke bekkenet, så er det pusteproblemer eller halsbrannhelvete.

...når du har konstant tett nese. Dette er utrolig nok en av mange plager gravide sliter med!

...når det er så normalt med plager, at en dag som omtales som en "god dag" kun inneholder massiv halsbrann, passe vondt i bekkenet (sånn at du neeesten klarer å gå normalt) og kun kynnere på slutten av dagen!

...når du vil føde!

Og med det ønsker Teo og jeg dere en riktig god helg. Straks kommer kjæresten hjem, og da blir det hjemmelagd pizza og fredagskos. Teo er nybadet og klar for en hyggelig kveld før det er sovetid!


Jeg har forresten fått fødeforbud av sønnen min. Vi har hele veien lagt vekt på at Mia kommer når snøen er borte. Dette er han såpass innstilt på, at det rett og slett hadde vært helt feil for han om hun kom så lenge snøen fortsatt daler ned. Værgudene må med andre ord få ræva i gir og gi oss vår!

Klem herifra**

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det er så spennende hver gang man går inn på bloggen din for å se om lillejenta deres har kommet! Ønsker dere en god helg =)

Cecilie rørvik sa...

haha jeg var i litt halvdårlig humør etter at minstejenta har bestemt seg for å gjøre alt jeg sier hun ikke skal.. og i tillegg velta alle hårstrikker i papiravfallet.. herlig! Uansett så kommer jeg inn på bloggen din og ler mer ihjel! kjenner meg igjen på samtlige punkter, men den med å brenne seg på magen når du bøyer deg for å ta ut av rundstykkene var god! haha.. takk for dagens første latter kick.. håper det er ok at jeg ler litt.. vet hvor LANG den ventetiden kan være. Gikk 11 dager over tiden med førstemann! hallelujah jeg var glad når vannet gikk! haha.. Men sånn skal det jo være.. Lykke til med innspurten. Snart i mål! :)

Cecilie rørvik sa...

You made my day! hahaa... dritbra punkter. kjenner meg sånn igjen fra mine svangerskap. Passelig lei på slutten. Spesielt med førstemann. Da gikk jeg 11 dager over, og satt på kjøkkenbordet midt på natta å grein.. samtidig som jeg vurderte å fram og tilbake om jeg skulle kvele samboeren med hodeputa ;) hehe.. snart i mål snuppå!!:)

Annette sa...

He he. Kan kjenne meg veldig godt igjen i det med å måtte på do midt på natta (flere ganger) for så og si at ingenting kommer ut. Himla plagsomt!!

Monica Jensen sa...

Anonym:
Koselig at du titter innom for updates :) God dag til deg <3

Cecilie:
Hihi, godt at jeg kunne gjøre dagen litt bedre :) Ja, det er mange tanker, følelser og hormoner som herjer nå på slutten asså! Grugleder meg til avslutningen (som egentlig er begynnelsen) :)
Tusen takk for lykkeønskningen <3

Annette:
Ja, det hadde jo vært en idé og latt oss sove ut denne siste tiden - men neiiida.. dårlig og oppstykket søvn er vi heldige vinnere av den siste tiden ;)