torsdag 28. mars 2013

Et hint av vår

Endelig ser det ut som at våren nærmer seg, på tross av kald luft. I solveggen minner det hvertfall masse om vår - og det liker vi! Denne dagen har vi tilbrakt hjemme. Både med vaffelkos innendørs foran peisen, og utekos på terrassen så fort solen nådde fram dit. Med nye terrassemøbler har det blitt riktig så hyggelig der ute. Jeg gleder meg til å shoppe litt pynt på Home&Cottage nærmere sommeren. Det blir vår ekstrastue for sommerhalvåret. Der skal mange late kvelder tilbringes med nære og kjære :-)


Teo har vært på farten i hele dag. Naboer begynner å komme ut av vinterdvalen, i likhet med oss. Han har derfor vært med kompiser både på formiddagen og ettermiddagen. Sånn ellers har han underholdt oss ;-)


Jeg derimot nærmer meg 40 uker med store skritt. I vaggende form. Nedpresset har vært intenst i dag. Tålmodigheten får testet seg - men jeg koser meg også. Så godt det går an å kose seg helt på slutten, sprekkferdig som jeg er. Jeg skal allikevel innrømme at jeg legger meg hver kveld med et lite håp om at natten inneholder litt action... Med overtid følger det bekymringer og mange tanker som jeg helst vil unngå. Det hadde derfor vært så innmari fint om jeg slapp overtid denne gangen. Men det spørs vel.. 

Nå skal vi kose oss med film og middag, før lille luring skal i seng. En fin Skjærtorsdag her i gården med andre ord!

4 kommentarer:

Nina-M sa...

Masse lykke til :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk :)

Gisela sa...

Så fine møblene var :) god påske!

Monica Jensen sa...

Ja, de har jeg forelsket meg helt i :) Takk!

God påske til deg også :)