lørdag 23. mars 2013

God helg til deg :-)

Titter bare innom for å ønske mine trofaste lesere en fortsatt god helg. Tenk at så mange tar turen innom her daglig. Jeg føler meg beæret. Tusen takk :-)


Vi har hatt og har en usedvanlig lat lørdag. "Fordelen" ved at jeg er sprenggravid, er at jeg endelig har ro i rumpa til å slappe av. En hel dag. Kjæresten, som har en ellers så hektisk hverdag, nyter det. Endeliiig kan den noe rastløse fruen i hus legge bort alle planer og gjøremål ;-)

Vi startet dagen med et mange timers langt Suits-maraton. Har dere sett den serien? Det burde dere! Deretter dro vi til Ski for å drikke kaffe.. Og så endte vi jaggu opp foran skjermen og Suits igjen. Det er så godt å rømme inn i serie-verden. Nå, klokken 22, er det tid for middag. Taco naturligvis. De fine spiser sent!?

I morgen kommer lille luring hjem, og da starter vår påskeferie for fullt. Med verdens fineste fireåring. Jeg er så stolt av den gutten!

Nå er det dinner-time.. Og ny runde med Suits. Hektet? Oh yes! Hvor ofte tar man seg egentlig tid til en hel dag under dyna? Er det rette tidspunkt å gjøre det på, så er det nå. I siste innspurten. Anbefales!

Vi sees plutselig :-)
Klem fra meg**

1 kommentar:

Lene Johansen sa...

Deilig med late dager! :) Spennende å følge med på om det skjer noe snart! :)