fredag 22. mars 2013

Harer, egg og andre påskerier

Påskeferien i år skal tilbringes hjemme. Enten med en fersk lillesøster eller med en rugende mamma. Det blir en rolig påske med andre ord. Kjæresten har tatt fri, og det betyr at vi virkelig skal få satt av tid til familiekos. Deilig! I og med at påsken skal feires hjemme, måtte jo litt påskepynt på plass i huset. Spesielt for minstemann sin skyld, som er hakket mer opptatt av denne høytiden enn hans mamma :-)


Det er ikke så mye som skal til for å få den rette stemningen på plass. Med litt kunstverk fra barnehagen attpåtil blir det mer enn nok påskete for min del. Siden sola skal skinne hele påsken igjennom, kan det jo hende vi får innviet de nye terrassemøblene våres også. Vi satser på plussgrader og en snøfri påske her på østlandet. Det er lov å håpe i hvertfall ;-)


Teo dro akkurat videre til pappaen sin for helgen. Flaks for han at påskeharen hadde vært innom med et lite påskeegg til han, som han kunne få lov å ha med seg. Gutten var totalt oppslukt i egget sitt, og hadde mange spørsmål om påskeharen. Skrekkblandet fryd tenker jeg vi sier. Han vil helst slippe å møte på denne svære haren nemlig ;-) Det han derimot ikke vet er at påskeharen aka meg har ordnet i stand påskeegg til både store og små, som skal deles ut senere i påskeuken også. Jada, når det er ferie er det lov med litt ekstra søtt. Oppi egget er det riktig nok ikke bare søte ting. Det er også litt småting som er hakket mer fornuftige - sånn som Batman-plastre. Haha. Ja, fireåringen i hus er over gjennomsnittet opptatt av plaster. Faktisk så opptatt av det at han har begynt å plastre sine egne arr.... 


Hva er deres planer for påsken? Neste år vil jeg på fjelltur eller sydentur. Jeg lengter etter å komme meg litt bort. Jaggu godt det er sommerferie i mellomtiden ;-)

Ingen kommentarer: