fredag 29. mars 2013

Hjemme alene

Det er langfredag, sola skinner og jeg skulle gjerne vært på farten med guttaboys. Kroppen ville derimot noe annet. I går kveld kom forkjølelsen, hodepinen og feberen kastet over meg. I natt har jeg hatt vondt fra topp til tå, og sovnet til slutt med en iskald klut over pannen. Skal si gravida plutselig ble slått ut! Snakk om riktig tidspunkt for sykdom, eller hva?

For at jeg skulle få lade opp batteriene i fred og ro, og ikke minst for at gutta ikke skulle kjede seg ihjel, rømte de huset for en stund siden. De skulle på dagstur til hytta til Svigerfar. Det er virkelig et lite paradis. Der venter grilling, tur og antakelig masse kos i solveggen. Jeg skulle så gjerne vært med, men av og til må man faktisk roe ned når kroppen sier stopp - uansett om man vil det eller ei.


Jeg dytter innpå med c-vitaminer og halstabletter, i håp om at formen skal komme seg. De siste feriedagene med guttaboys står for tur, og jeg vil virkelig være i form til å være med på morroa! I dag måtte jeg derimot være litt mer realistisk dessverre..

Håper alle dere har en frisk og fin langfredag!

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Uff, god bedring!
Får håpe lille Mia venter til du er frisk igjen.