fredag 22. mars 2013

Modningsakupunktur

I dag har jeg vært på min tredje time med modningsakupunktur. Han setter litt flere nåler for hver gang. I dag kjenner jeg godt at kroppen jobber og modnes enda litt mer. Nå var det bare disse riene da dere...


Det er egentlig helt vanvittig at jeg velger å gå til akupunktur - jeg som har nåleskrekk så det holder. Det er ikke de mest behagelige stedene han stikker meg heller. Allikevel er det ikke så skummelt som det først høres ut. Han er dyktig, så jeg kjenner mer at kroppen jobber med punktene han treffer, fremfor selve stikket. Bortsett fra på ett punkt i dag, da.. 

Meg: "Wææ, hvor skal du sette den nålen?"

- Ja, jeg er hun som må forberede meg før hvert eneste stikk. 

Han: "Den skal jeg sette i hodet ditt!"
Meg: "Gjør det vondt?"
Han: "Nei!" 

- Og nei, det gjorde ikke vondt. Kjente det så vidt.

Meg: "Wææ, hvor skal du sette den nålen da?"
Han: "Ved siden av neglen på lilletåa di!"
Meg: "Gjør det vondt?"
Han: "Ja!" 

- Da vurderte jeg å rømme bygget, men nå vil jeg jo gjerne få ut denne ungen også da. Helst uten igangsettelse (jeg er skikkelig optimistisk og ser for meg akkurat det samme forløpet som forrige gang skjønner dere..). Så jeg lå helt musestille og fokuserte på taket. Jeg merket den for å si det sånn, og gledet meg ikke akkurat som en unge på julaften til å få en i den andre tåa også...!

Snakk om å føle seg som tidenes pingle. Jeg skal snart presse ut et helt lite menneske, og så får jeg angst på grunn av verdens minste nål... Det blir god stemning på fødestua tenker jeg! 

Har du tatt modningsakupunktur? Følte du at det var til god hjelp eller var det bortkastede penger? Jeg er jo veldig moden og kroppen er klar for fødsel, så jeg velger å tro at modningsakupunktur hvertfall hjelper til på den biten :-)

2 kommentarer:

Camilla sa...

Jeg har tatt det i forkant av to av mine tre fødsler. God effekt! Den i lilletåa er vond ja. :/ Men hva gjør man vel ikke i slutten av et svangerskap...? Utålmodigheten hører vel igrunn med. ;) Lykke til! Snart i mål nå! :)

Anonym sa...

Jeg tok det før min fødsel for 6 måneder siden. Følte ikke at det hadde noen effekt. Men det sitter vel kanskje i hodet? Jeg hadde ikke noe tro på det før jeg begynte heller, men ville gi det et forsøk.