onsdag 6. mars 2013

Stelleplassen

Nå er stelleplassen også klar. Alltid fint med ting man kan krysse av listen, spesielt for en rugende mamma, som klarer utrolig nok å stresse seg opp over sånne småting som lister ;-)

Da vognen kom i hus, valgte vi å sette den på barnerommet og flytte stelleplassen til badet. Det er jo faktisk der den skal være. Jeg synes det er innmari praktisk å ta alt av stell på badet, der vann og badekar er tilgjengelig. Jeg ville derfor gå for et enkelt stellebord, som ikke ville ta opp unødvendig med plass, på tross av at det er en veldig grei størrelse på badet våres. Det fant vi på IKEA til en billig penge.


Håndklær, kluter og stelleprodukter ligger klart. De gratis babypakkene som man får hamstret inn rundt omkring har virkelig hjulpet til med å fylle opp stellebordet. Jeg er et ordensmenneske, og synes derfor det var veldig greit å handle inn noen kurver til å ha i hyllene. På den måten har bleier og diverse annet sin faste plass, uten at det ser rotete ut!


Klærne som ligger klare er noen småting som skal med i sykehusbagen. Det eneste vi mangler er hentesettet. Godt mulig vi går for noe som ligger klart i kommoden, men jeg ser til min store overraskelse at jeg har veldig lite i størrelse 50, så det spørs om vi har noe som passer til denne lille frøkna vår! En bitteliten sparkedress i tynn ull og silke ligger klar, og den kommer nok godt med. Og dere, slapp av - noe rosa skal også få lov til å bli med ;-)

Nå begynner vi å nærme oss mål. Vi var kanskje sent ute med å komme i gang, men nå ligger vi jaggu foran tidskjema. Det er forsåvidt greit. Jeg liker å tenke på at de neste ukene hovedsakelig kan brukes til kos og avslapping. Da kan jeg også senke skuldrene, å tenke at hun kommer når hun kommer - huset er i det minste klart. Haha!

 

Ellers i kveld spiller kjæresten og Herulf HK kamp. Det er en spennende sesong, med muligheter for opprykk fra 1.divisjon til Postenligaen. Spennende! Jeg skulle virkelig ønske jeg var der for å heie, men noen må passe på han lille luringen som sover søtt i sengen sin også ;-)

Ha en fortsatt fin kveld!

9 kommentarer:

Marit & Magnus sa...

Så fint:) kor har du fått tag i den stellemattå hen? Nydelige:)

Annette sa...

Så greit. Er det den stellematta fra Ng-baby?

Monica Jensen sa...

Stellematten er fra IKEA ;) Men håndkleet som ligger over den har jeg kjøpt på Princess :D

Anonym sa...

Hei Monica.
Etter du ble gravid, har det vært mye baby-snakk - som er naturlig. Jeg har ikke tittet like mye innom, men jeg husker at du snakket om en eksamen og noen dager på biblioteket i høst. Mulig jeg har gått glipp av innlegget, men fikk du lest og tatt eksamenen?

PS. Lykke til med fødsel ;-)

Monica Jensen sa...

Hei du =)

Nei, det fikk jeg ikke. Rett etter jeg begynte med eksamenslesning ble et kjært familiemedlem alvorlig syk, noe som dessverre endte med dødsfall. Uansett hvor mye jeg prøvde, var hodet mitt et helt annet sted enn i historieboka. I tillegg sov jeg nesten ingenting, spiste lite og sleit med ryggen + svangerskapet oppå der. Det ble litt mye for meg, så jeg la det på hylla. Men det er ikke lagt på hylla for godt. Jeg har avtalt med skolen at jeg skal få en ny sjanse uten ekstra kostnader med tid og stunder når permisjonen nærmer seg ferdig :)

Takk for det :)

Anonym sa...

Hei! Så fint pg praktisk stellebord, vi har også kjøpet et sånnt. Men, hvor har du kjøpt de hvite fine kurvene? Er på jakt etter sånne! Kjempefin blogg du har :)

Monica Jensen sa...

Så koselig at du synes det :)
De fant jeg bortgjemt i noen hyller på Kid. De hadde ganske mange igjen i Ski i hvertfall. Får håpe du finner dem :)

Anonym sa...

Det var trist å høre. Noen ganger kommer rett og slett "livet i veien". Men du er jo ennå ung, så kan lett fortsette senere. Og topp av skolen og gi deg utsettelse. :-)

Frøken K sa...

Så fint :-)

Jeg tenkte hele tiden på slutten at "bare få gjort dette, så kan jeg slappe av"... Det dukket HELE tiden opp noe nytt. Hehe. Kjenner mange av følelsene jeg hadde på den tiden huskes kjempegodt enda!

Masse lykke til med innspurten, tenker masse pp deg og følger spent med som alltid :-)