mandag 11. mars 2013

Trommevirvel // Give away

I disse høygravide tider er jeg ikke helt i rute når det kommer til det å trekke en vinner av kjolen jeg lodder ut. Beklager det. Jeg tror jeg skal ha en liten pause fra give away´s til over fødsel. Det er mye morsommere å holde give away´s litt sjeldnere, med litt større respons. Når det er sagt, så er jeg glad for at jeg kan glede enda en medbolle med et fint plagg å bruke utover våren. Tenk, snart er min bolle på utsiden. Det blir både rart, innmari koselig og sikkert en smule slitsomt :-)

Denne gangen lodder jeg ut denne fiiine kjolen fra Happymum 


I dag kan jeg glede NinaBeate med en kjole til den helt ferske babymagen. Gratulerer - både med en liten hemmelighet i magen og med en ny, fin kjole :-) Send meg en mail (mon_jensen@hotmail.com) med adresse og fullt navn, så skal jeg få sendt kjolen avgårde til deg!

Nå skal jeg begynne på middagen. Mamma kommer straks, både for å holde oss med selskap og for å avlaste litt. Det settes så umåtelig stor pris på at jeg kan ikke beskrive det engang! Hodet og kroppen er S.L.I.T.E.N!

Ha en fortsatt fin mandag, alle sammen. Gøøyyy å blogge når dere titter innom :-)

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

den kjolen var utrolig fin! Men uten magen er det vel ikke vits :P
Men vet hvor jeg skal kjøpe klær når det er min tur!

Smykkas sa...

Gratulerer til vinneren.

Klem

NinaBeate sa...

Så morro!! Tusen takk Monica :-)