tirsdag 26. mars 2013

Ut på tur - aldri sur

I natt da krupphosten herjet for fullt, så jeg for meg at lillemann var på god vei mot en heftig runde sykdom på et passe dårlig tidspunkt. Forhåpentligvis blir det ikke så ille som jeg først fryktet, men tett - det er han. Dette igjen påvirker hørselen hans, og innestemme er noe vi må titt og ofte minne han på. Tenk, før operasjonen pratet han alltid så høyt. Hvordan holdt jeg ut er spørsmålet?! ;-)

På tross av forkjølelse har vi hatt en deilig dag i herlig påskevær. Selvom mor i hus er rimelig fødeklar står ikke tiden stille. Det gjelder å underholde han lille luringen, og da er det ekstra fint at sola står høyt på himmelen. Vi tok derfor med sykkelen hans og gikk en lang tur med Elsa the dog. Det var u.t.r.o.l.i.g godt å komme seg ut og få bevegd på kroppen. Nå i kveld sliter jeg riktignok med å bevege på meg, men det var det verdt. Vi koste oss glugg hele gjengen - og fikk oss mang en god latter, takket være gærningen på sykkelen (som skal ha på støttehjul, men ikke helt innser at de er mer i veien enn de er til hjelp) ;-) 

Elsa er en av få hunder som ikke digger å gå på tur. Heldigvis ble hun mer villig etterhvert ;-)

Turen avsluttet vi hjemme hos Bestefar Jan (stefaren min, mamma var på jobb) med kaffe og skravlings. Helt perfekt!

Nå er middagen spist, og påskeeggjakten er gjennomført. Teo sitter i armkroken til Nicklas og koser seg med noe godt foran TV-en. Det er fint med påskeferie altså!

Jeg titter innom senere i kveld. Da med en ny give away - som jeg er ganske sikker på at mange av dere kommer til å elske :-) Jeg var ikke vond å be når Home&Cottage tok kontakt med meg i hvertfall!

Vi sees!

3 kommentarer:

Nina-M sa...

Dere har jo ikke snø! Sjokkert og misunnelig ;) Ser iallefall herlig ut :)

Michelle O sa...

Hei Monica. Ser du på Paradise hotelz i år? Hvem er din favoritt deltaker? Min er Birger.

Monica Jensen sa...

Nina-M:
Snøen trekker seg sakte, men sikkert tilbake. Superdigg :) Har fortsatt en del, men ikke langs veiene stortsett :)

Michelle O:
Jeg ser på det ja, og har ingen favorittdeltaker - derimot veldig mange jeg irriterer meg grønn over ;)