mandag 8. april 2013

Bare oss

Den fine pappaen har dratt videre på trening. Nå er det bare meg og barna. Slik det ofte vil være i hverdagen. Av og til vil jeg nok ønske at jeg hadde flere armer enn to, og merke veldig at jeg er én, mens dem er to. I dag derimot går det lekende lett. Ikke noe problem når man har så snille og rolige barn i hus :-) Lille lykkeliten er våken og titter rundt seg med store øyne. Storebror underholder og er alltid beredt med smokken tilfelle hun lille lager en lyd. Hva jeg gjør? Jeg koser meg jeg :-)


I kveld når pappaen kommer hjem skal vi kose oss. Kjærestetiden er ikke glemt midt i denne barselboblen. Med sovende barn er det nok av tid til dater her hjemme. Det nytes. Veldig deilig å få ekstra tid med han om dagen. Det vet jeg at både store og små setter pris på!


Nå er maten klar. Hun lille er god og mett. På tide at Teo og jeg blir det også. Ha en fortsatt fin mandag, alle sammen! PS: Gøy at så mange titter innom om dagen. Over tusen unike lesere hver dag. Jeg liker´e!

1 kommentar:

Anonym sa...

så herlig! du får bare kose deg videre! Det er så hyggelig å lese om deg og nydelige lille familien din:)