fredag 19. april 2013

Brystbetennelse og gule stafilikokker

Overskriften er hovedgrunnen til hvorfor det har vært stille her de siste par dagene! I dag har formen vært mildt sagt elendig. 39 i feber, enorme puppesmerter og kvalme. Ikke bare bare å være babymama da. Heldigvis har kjæresten vært hjemme fra jobb, og uten han hadde jeg nok ikke kommet meg gjennom dagen. Han har lagt Mia til puppen min hver tredje time, blitt med til legen og dratt på apoteket. Nå har jeg det lageret med medisin her, og en heavy antibiotikakur. Håper den tar livet av bakteriene som fucker til for meg!

Jeg vil så gjerne få ammingen til å fungere. Det går jo som smurt fra høyre bryst. Det er bare så synd at venstre bryst og jeg er skikkelig på krigsstien! Annenhver time har jeg lyst til å gi opp, og gå over til flaske - men så har jeg lovet meg selv at jeg ikke skal gi opp. Det fungerende brystet gir meg jo litt ekstra motivasjon også!

Kryss fingrene for at kroppen er bedre i morgen. Jeg vil være fungerende mamma, som fint kan gi babyen min mat uten tårer. Håpe håpe håpe!

6 kommentarer:

Véronique sa...

Riktig god bedring ♥

Klem

Nina-M sa...

Masse god bedring, å lykke til videre med ammingen :)

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Å neii :( Det var ikke sånn det skulle gå! Uff jeg føler SÅ med deg! Har vært igjennom det helvetet før. Begge bryst, pillekur som ikke funket og så sykehusinnleggelse. Det er søren ikke bare bare å få de puppene til å funke!

Håper virkelig at medisinene tar knekken på betennelsen nå. Får du tømt venstebrystet ordentlig? Jeg ble ikke kvitt vondtene før jeg begynte å pumpe etter hver amming. Fikk leid en medela symphony pumpe som var helt utrolig bra. Liker egentlig ikke å pumpe, men den funka!

Sender deg en stor klem og håper du blir fort frisk!

Anonym sa...

God bedring! Men det skrives stafylokokker :) Hilsen en mikrobiologinerd;)

Janne sa...

Stakkars stakkars deg! Henger meg på rådet om å få tømt puppene skikkelig. Det var det som skulle til for meg. Også er det jo viktig med super-renslighet, men det vet du jo :-) Ønsker deg lykke til og håper virkelig det går fort over! Stor bedringsklem :-)

Anonym sa...

God bedring! Jeg fikk min første for 5 uker siden, jeg var ikke beredt på at det skulle være så vanskelig med ammingen, trodde det bare skulle gå av seg selv. Jeg har rett og slett ikke nok melk og må gi hovedsakelig flaske, der jeg ammer litt på forhånd.