onsdag 10. april 2013

Brystbetennelse // Vinnere er trukket

Sent i går kveld endte jeg på legevakten. Brystbetennelse - ingen tvil. Kombinasjonen sår og brystbetennelse var ikke særlig god, og dagen i går var både lang og tung. Det er tøft å måtte psyke seg opp til å amme sitt eget sultne barn. Heldigvis har jeg fått antibiotika og nesespray som skal hjelpe til med utdrivningen, og har på kort tid blitt veldig mye bedre. Nå klarer jeg fint å amme uten tårer også. La oss håpe det fortsetter sånn. Bank i bordet! Livet er jo så mye lettere når ammingen fungerer. Fornøyd bebis, fornøyd mamma :-)


Jeg lovte jo å trekke vinnere i går av konkurransen jeg har hatt gående. Siden jeg lå rett ut store deler av dagen var ikke det noe jeg prioriterte. Den lille energien jeg hadde ble brukt på de hjemme. I dag har jeg derimot endelig hatt både tid og energi til å trekke fem vinnere. Fire heldige får en Edet Torky Flexible, mens en ekstra heldig vinner får et gavekort på hele 1000 kroner som kan brukes hos Home&Cottage + en Edet Torky Flexible. Nå håper jeg dere er spente? Jeg har i hvertfall gledet meg veldig til å trekke vinnere av denne konkurransen. Premiene er jo helt supre spør du meg!5. plass // Edet Torky Flexible: Sunniva S.
4. plass // Edet Torky Flexible: Julie.
3. plass // Edet Torky Flexible: Irena.
2. plass // Edet Torky Flexible: Cecilie Rørvik.
1. plass // Edet Torky Flexible + gavekort 1000 kroner: Pia.

Jeg sender en mail til de av dere som har lagt igjen mailadresse, og så håper jeg de resterende tar kontakt med meg på mon_jensen@hotmail.com :-)

Gratulerer så mye!

7 kommentarer:

Lillalavendel sa...

God bedring til deg!

Véronique sa...

Nydelig bildet av deg og Mia ♥

Klem!

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

huff så dumt at det var betennelse:( Men veldig bra at du kom deg til legen! Pass på å få melket ut mye i tillegg til ammingen de neste dagene. Sykt slitsomt, I know, men det er så viktig for å få bukt med betennelsen. Og en ting til, IKKE nøl med å kontakte legevakten igjen hvis ikke du føler deg bedre ila 1-2dager. Jeg fikk nemlig også først tablettkur, men så ble jeg bare sykere og endte på akutten :/
hehe, veldig dramatisk her jeg, men jeg bare unner deg det beste, og håper virkelig at du blir fort frisk! Varme klemmer fra Berlin!

Mamma til Storebror og Lillebror sa...

I betennelse er noe herk !! Like før jeg får det selv, kjemper det jeg kan for og unngå det nå! God bedring håper det har gitt deg :)

Mamma til Storebror og Lillebror sa...

Hei igjen!! Hvilken amme nesespray bruker du ?? Er det resept på de?? Er litt desperat , så må på apoteket imorgen.. :)

Cecilie rørvik sa...

Å så gøy at jeg vant!! Tusen takk :) skal jeg bare sende deg en mail med navn og adresse:)?

Håper brystebetennelsen er bedre!!! Det er så sinnsykt vondt! off a meg..

Når det gjelder såre bryster vil jeg anbefale sånn COCOSA kokosolje (extra virgin) . Den lukter kokos men hjelper på alt mulig, bl.a. sopp, såre brystvorter.. I tillegg er den antibakteriell.

God bedring :)

Hilsen Cecilie

Monica Jensen sa...

ja,send meg navn og adresse :)

hvor får jeg kjøpt den oljen? :)