lørdag 13. april 2013

Dagens antrekk

I dag er Mia 10 dager gammel (tiden flyr) og jeg har min første dag i annet enn joggebukser på evigheter. Herr-e-gud, den følelsen er prisløs. Jeg begynner å føle meg som meg selv igjen :-) I den anledning slenger jeg ut noen bilder av dagens antrekk. Ett tatt av meg selv før gulp, og flere tatt etter gulp av storebroren i hus som er en ivrig fotograf - både med selvutløser og med han selv bak kamera. 


Buksa er fra Vero Moda, og kostet ikke mer enn 299kroner. Masse stretch og dermed helt perfekt for nybakte mødre som har litt ekstra både her og der ;-)

Teo er ekstremt tålmodig når det kommer til lillesøsteren sin. Jeg trodde han spesielt ville mase masse når jeg ammet og satt fast i sofaen. Den gang ei. Han viser forståelse fra ende til annen. Han har virkelig blitt en stor, flink gutt. Når jeg ammer finner han derfor på andre ting. Som for eksempel å knipse tusen bilder av mammaen hans med puppen fremme. Trikset er å slette før eventuelle familiemedlemmer vil titte gjennom bildene ;-)


Vi har ellers hatt en skikkelig fin dag, der alle har fått gjort det de ønsker - sammen. Badeland. Fotballkamp. Besøk hos mormor. Fått pupp. Drukket kaffe. Det siste der var mitt ønske. Jeg er ikke så kravstor ;-) Nå kom akkurat tante Benny. Hun skal sove over hos oss. Tipper det er en liten gutt som våkner opp i morgen og blir i ekstase når han ser hvem som ligger i gjestesengen på Mia sitt rom :-) 


Nå skal vi kose oss med deilig salat, film og etterhvert litt lørdagsgodis. God stemning!

7 kommentarer:

mammaKine sa...

Fine familien! Håper alt er bra med dere, det ser sånn ut :-) KLEM!

Véronique sa...

10 dager allerede? Tiden går fort.

Så flink Teo er til å ta bilder :)

Ha en fin kveld!

klem

Anonym sa...

Så flott du ser ut!
Ina

Lene Johansen sa...

Så fin du er, Monica! Og selvfølgelig Teo og Mia også! :) Koselige bilder :)

Anonym sa...

Hva slags kamera har du?:)

Anonym sa...

Så fin du er. Hr du tips til en ammevenneligkjole til navnedag/dåp? Synes det er så vanskelig å finne.

Monica Jensen sa...

Anonym:
Jeg har Samsung NX 1000. Veldig fornøyd med det :)

Anonym:
Tusen takk :)
Det har jeg dessverre ikke. Har ikke fått sett noe på kjoler enda. Hvis du finner en må du gjerne legge igjen tipset her, sånn at jeg kan titte før 17.mai :) Så skal jeg selvf. gjøre det samme :D