fredag 5. april 2013

Den første natten

Den første natten hjemme med to barn har gått over all forventning. Alle har fått sovet ut, og da Teo våknet klokken seks i dag tidlig, følte jeg meg faktisk uthvilt og klar for dagen. Sånn er det når man sover like mye på én natt som man har sovet til sammen de siste dagene. Etterlengtet og høyst nødvendig søvn! Jeg nyter det så lenge det varer :-)

Å starte dagen sammen, hele vår lille familie på fire, var vanvittig koselig. Med barna i mellom oss koste vi oss glugg i hjel i senga i over en time. Teo med spidermanpysj og Mia med apekattpysj. Små detaljer som gleder en fire år gammel gutt noe innmari :-) I løpet av morgentimene har storebror blitt enda varmere i trøya. Han har holdt henne og han har _til og med_ kost på fingrene hennes - og dette på tross av at de er skrukkete ;-) Ingen tvil om at han synes det er spennende og koselig. Det er ikke sjelden han påpeker at han er glad for at lillesøster er her! Jeg sprekker av stolthet!


Han er også en ivrig fotograf, og har rukket å knipse mange bilder på kort tid. Når jeg nå bladde gjennom dem så jeg mor i hus med håret til alle kanter, mor med puppa ute på vift, mor med dobbelthake tatt fra beste vinkel (den forsvinner dessverre ikke i det sekundet bebisen er ute) og mor med verdens nydeligste tulle på armen. Med andre ord er det sykt mange flatterende bilder av meg selv på minnekortet. Jeg tenkte å dele dem alle med dere! Neida ;-)


I dag skal Teo ha fri fra barnehagen, etter eget ønske. Vi må inn en tur på sykehuset for å ta noen siste prøver og veie, og så skal resten av dagen gå med til kos. Lykkeliten sover, Teo koser seg i sofakroken sammen med Nicklas, og jeg skal ta meg en dusj og gjøre meg klar for dagen. Greit å være litt tidlig ute. Jeg vet hvor fort alt kan hope seg opp i det man skal ut av døren, og vips - så kommer man for sent til absolutt alt. Regner med at det er hakket mer som kan hope seg opp med to barn i hus ;-)

1 kommentar:

Jenny sa...

<3 sitter med en lykketåre i øyekroken for deg :-)
så glad alt har gått bra med dere!