onsdag 17. april 2013

F.A.N.T.A.S.T.I.S.K

Etter omtrent et halvt år uten særlig bevegelse kan jeg ikke forklare hvor deilig det er å kunne igjen uten at smertene tar helt overhånd. Pluss på fantastisk vårvær og en sol som varmer i ansiktet, så er det ikke annet enn fantastisk! Jeg har vært på min første powerwalk på evigheter. Den var riktig nok ikke så lang, men jeg kjente´n godt og gleder meg allerede til neste tur :-)


I dag våknet hele huset opp uthvilte. Det var tydelig at Lykkeliten hadde et økedøgn forrige natten, for nå har jeg overflod av melk og en veldig fornøyd og søvnig frøken. Det var godt å kunne hente seg inn litt etter en natt med så og si ikke noe søvn. Føler meg litt mer menneskelig i dag ;-)


Nå sover Mia og jeg skal spise lunsj i fred og ro. Deretter er det amming, og vips er det tid for å hente Teo i barnehagen. I dag triller vi bort. Været må nytes mens det er her!

PS: Alle har rett. Tiden går alt for fort! Wææ!

Ingen kommentarer: