lørdag 27. april 2013

Jeg vil hjem

I natt har jeg vært alene med Mia på sykehuset. Selvom selve natten gikk fint er det en utfordring ellers. Pumping blir utsatt igjen og igjen, og det er ikke bra. Det er godt kjæresten snart kommer nedover igjen. Jeg føler meg hjelpeløs her uten han!

Legen har nettopp vært innom. Jeg må hvertfall bli her til mandag er dommen. Jeg har altså minimum to dager til på meg på å klikke helt fullstendig mentalt. For ja, jeg er neimen ikke langt unna. Jeg har lyst til å skrike av full hals og gråte meg tom for tårer. Dette føles ut som et mareritt som stadig blir forlenget, og jeg holder det ikke ut!

Man skal være rimelig frisk for å være på sykehus. Her er det ikke mye fred og få nemlig. Da du endelig har sovnet, står dem der ved sengekanten din, klar for å stikke og plage enda litt mer. I natt sviktet veneflonen min. To sykepleiere prøvde å sette ny. Stakk feil og prøvde å lirke seg inn i blodåra mi. Uten hell. Flaks at jeg ikke har noe særlig nåleskrekk, og at det er sykt digg i utgangspunktet å bli stukket i hånden. Etter mye om og men måtte anestesi hjelpe til. Da satt den på første forsøk, og jeg fikk lov å legge meg for natten. Da var klokken 2:30. Har jeg nevnt at jeg trenger mye søvn?

Jeg vil hjem...

9 kommentarer:

L. sa...

Stay in there!

Anonym sa...

Sykepleierne gjør så godt de kan! Det er enkelte rutiner man må følge når man jobber på sykehus, men det er faktisk til pasientenes beste. Det er ikke alltid like morsomt for sykepleierne å vekke pasienter pga. blodprøver, antibiotika, puls og temp-taking, men... sånn er da jobben.

Cecilie rørvik sa...

Be om ANESTI! Det der skal ikke være nødvendig å utsettes for i tillegg til alt annet du går gjennom nå. Jeg tenker at kropp og hodet henger sammen også. så om du skal komme deg raskere hjelper ikke det der særlig på! Kan moren din sove der sammen med deg? Tenker at det er bedre å ha noen kjente hos deg som støtte. Forstår at han må hjem til go gutten din.. Neimen ikke greit dette her altså. Må jo være mulig å få ligge på barsel? Nå vet ikke jeg hvor du er plassert men virker jo som det er tungvint å bare skifte bleie...!?!

På barsel vil jo pleierne kunne ta Mia sånn at du får pumpet deg osv.? Dette virker rart!

MEN BE OM ANESTESI med EN gang. Si at det er problemer med å treffe, og at du SKAL ha anestesi.

Grin, få det ut. Ikke hold det inne mer. Og GI beskjed. Det er faktisk LOV å si meningen sin selv om den ikke er populær hos alle..

Stå på! Du er tøff! du er faktisk et råskinn av ei dame! Tøffe jenter gråter også! Så slipp det ut.. klem <3

Cecilie rørvik sa...

kanskje ikke tid for sarkasme.. men hva med Dagens outfit for å få tiden til å gå fortere? "lekker skjorte med prikker, lilla pupp for å få litt farge oppi det hele;) Det ble jo kåret til årets farge 2013.. du er i høyeste grad trendy selv oppi elendigheten! Det er jo også noe å være stolt av! DU fikser nemlig det meste :)

Så må jeg si at du er vakker til tross for den skjorta. Det å se deg og Mia på bildet.. det rører meg helt inn i hjertet.

Nå SKAL du bli frisk og sendt hjem!!! JEg krysser alt som krysses kan nå!!!!!

Anonym sa...

Urte te!!! Drikk masse urtete! Det hjelper mot ALT, til og med det mentale.. Jeg føler så med deg, jeg får helt vondt av dette du går gjennom. Kan bare forestille meg.. PUKKA harmonise og PUKKA relax eller PUKKA refresh.. Gud så glad jeg er i den teen! Drakk den masse da jeg ammet ikke ammet ikke sov var trøtt hadde vondt osv.. Drikker den fremdeles.. Deilig te.. Prøv den.. :) håper du kommer ut fort.. Før mandag.. Et mirakel kanskje.. :) håp for din og dine sin del at du kommer deg på beina og kommer hjem å nyte nyte.. Klem til deg :)

Véronique sa...

Stå på Monica!!!!!

Stor klem!

Hanna sa...

Hold ut! Jeg kan ikke tenke meg hvordan du har det engang, men barseltårer, hormoner i hytt og pine, en baby som krever sitt, og savnet etter de hjemme... Herregud, jeg holdt på å bli gal da jeg måtte være ett døgn på sykehuset etter jeg fødte! Jeg håper du blir raskt frisk nå og får komme hjem snart :)

Hanna sa...

Hold ut! Jeg kan ikke tenke meg hvordan du har det engang, men barseltårer, hormoner i hytt og pine, en baby som krever sitt, og savnet etter de hjemme... Herregud, jeg holdt på å bli gal da jeg måtte være ett døgn på sykehuset etter jeg fødte! Jeg håper du blir raskt frisk nå og får komme hjem snart :)

Silje sa...

Kan såvidt ane kor tøft du har det, etter 1 mnd på sjukehus i forbindelse med tvillingfødsel, og ville berre sende over ein stor klem frå ein trufast lesar <3 Ynskjer deg superrask bedring, slik at du får komme heim til dine kjære!