fredag 26. april 2013

Nåler, barn og pupper

Her på Fredrikstad sykehus våkner jeg hver dag av at en sykepleier står klar for å ta masse blodprøver av meg. For en lykke! Det neste dagen har å by på er en dose smertestillende og deretter pumping. Jeg og den pumpa begynner å få et rimelig anstrengt forhold nå.

Mesteparten av dagen tilbringes i senga. Vekslende mellom søvn, pumping og amming. Lille frosken min har nemlig fått være her sammen med pappaen sin siden tirsdag. I dag skal pappaen derimot hjem, for vi har en liten gutt å ta hensyn til også, som lengter hjem. Guttaboys skal derfor ha pizza-og idolkveld sammen, som er blitt en form for tradisjon hos oss på fredagskvelden nå. Planen er egentlig at Mia skal være med dem hjem, men jeg vet ikke om jeg klarer en hel ettermiddag, natt og formiddag uten henne. Magen min knyter seg ved tanken! Samtidig vet jeg ikke om jeg er i form til å ta meg av hun alene. Spesielt siden alt er vanskeligere på en avdeling som ikke har babyting tilgjengelig. Det er ikke få ganger Nicklas har spurtet bort til barsel. Så vi får se.. Først og fremst skal jeg kose meg med begge barna mine i dag. Nicklas drar nemlig straks avgårde for å hente Teo. Åh, jeg klarer nesten ikke vente med å susse på lille luringen min :-) Savnet etter han verker i hjertet mitt!

I mellomtiden skal jeg gjøre morsomme ting. Som mamografi for eksempel. Kjenner jeg gleder meg til det, spesielt siden de overrasket meg så det holdt i går. Plutselig dro de fram en nål som var svær som et sverd. Like etterpå hadde de drenert puppen min for 60ml med dritt. Jeg fikk heldigvis lokalbedøvelse, men uansett - jeg så ikke den komme. Ny runde i dag!

Mia og jeg kjenner at vi er lei sykehus nå...

Én ting er sikkert, en eller annen jævel fant ut at jeg slapp for billig unna med en enkel fødsel denne gangen. Derfor skulle jeg virkelig testes ut i etterkant. Takk.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dette ordner seg,du er sterk! Og får en fantastisk baby og nydelig bilde! Gleder meg til å få ett nurk og kose med. Masse god bedring til deg