tirsdag 23. april 2013

På felgen

Jeg er litt på felgen om dagen. Lite bedring, vondt, frustrasjon, utslitt og en haug med tårer. Dette er vanskelig å svelge, men jeg må jo bare bli her til jeg er frisk og rask igjen. Når de da kunne fortelle meg at crp'n hadde steget fra 90 til langt over 300 på to dager, raste alt litt sammen for meg. Brystet er like sprengt, og mammaen min bekymrer seg for blodforgiftning. Legene vil derimot ikke teste meg for det enda, siden jeg er feberfri. Det faktum at jeg er proppfull av blant annet paracet (som er febernedsettende) har de tydeligvis glemt..

En gladnyhet har jeg derimot å dele med dere :-)

Jeg får lov å ha overnattingsgjester i natt. Mia og Nicklas flytter inn på mitt bittelille rom for natten. Det er godt for en mor som har grått alt for mange tårer de siste dagene. Min vakre guttebass sover hos pappaen sin i natt. Han har ikke noe på et sykehus å gjøre en hel natt, og i tillegg er jo jeg i aller høyeste grad veldig syk, så energien min er ikke helt tilstedeværende. Jeg sovner midt i setninger blant annet... Men kosen med gutten min skal jeg ta igjen for fullt når jeg (om forhåpentligvis kort tid) er oppe og nikker igjen :-)

Nå har Nicklas vært og kjøpt mat til oss. Halleluja for noe annet enn sykehusmat!

6 kommentarer:

Nina-M sa...

Huff... Håper virkelig du snart blir bra igjen! Sender mange gode vibber :)

Véronique sa...

Så koselig ♥ Jeg får så vondt inni meg å lese det du opplever akkurat nå :(

Jeg synes at Niklas er veldig tøff som tar seg av en liten baby og en 4-åring hjemme alene :)

Nå MÅ du bli frisk og komme hjem til familien din.

Stor klem!

Monica Jensen sa...

Han er ikke tøff, han bare tar pappa-rollen seriøst, noe som er en selvfølge. Men en veldig flink pappa er han absolutt :) hadde det vært omvendt hadde ikke jeg blitt kalt "tøff" eller fått ros opp i skyene over innsatsen min. Det sier litt om hvor lave forventninger man har til pappaer generelt. Heldigvis har jeg funnet meg en ordentlig mann som jeg DELER foreldreansvaret med, akkurat slik det bør være i alle familier :)

Takk for gode ord <3 jeg krysser fingrene for snarlig bedring!

Klem :)

Anonym sa...

Ønsker deg god bedring! HOLD UT, det blir bedre! Egentlig vil jeg råde deg til å komme deg til H... ut av det sykehuset, jeg og folk jeg kjenner har dårlig erfaring med det. Svært dårlige. Men de kan ikke bare gjøre feil heller, men følg godt med på hva de gjør og KLAG og SI IFRA hvis du føler de gjør noe feil. Rådfør deg gjerne med andre leger som ikke jobber der, hvis du har mulighet. Ikke meningen å skremme deg, det er ment å være et oppriktig råd fra en fast bloggleser :)

Gisela sa...

huff, stakkar! masse masse god bedring, håper du blir fort bra så du får kommet deg hjem og kost med barna dine<3

Mamma til Storebror og Lillebror sa...

Å kjære deg, at det skulle bli så ille var leit altså :/ håper du blir frisk og rask igjen snart :)
Kos deg med overnattingsgjester i natt :D