fredag 12. april 2013

Shopping og familie

Jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle bo i joggebukser dette svangerskapet. Det klarte jeg å holde, helt fram til innspurten. Da var det meste ubehagelig og alt var for lite. Joggebuksene i skapet og jeg fikk et nært forhold, og det har vi enda. De blir dog slækkere i rumpa for hver dag som går, og jeg blir mer og mer klar for å få på meg klær som får meg til å føle meg som noe annet enn en dass - på tross av at "dass" er rimelig behagelig etter fødsel.. Problemet er jo at ingenting annet passer. Det er ikke gitt at du smetter tilbake til din gamle form i dét babyen er på utsiden av magen. Livmoren bruker en stund på å trekke seg sammen, og så klart er du flere kilo i pluss. Jeg er i hvertfall det. 10 kilo har jeg gått ned på en uke, men det gjenstår fortsatt flere kilo før jeg er tilbake til normalen - og magen min er som en bolledeig som sørger for at ingen bukser vil lukkes igjen. Jeg har derfor kjøpt meg to nye bukser i dag. Med masse stretch. Herlig! Jeg føler meg litt som sprengt gjærbakst rundt livet når jeg tar dem på, men buksene utvider seg i likhet med at magen stadig blir mindre, så det går seg fort til(?). Jeg gleder meg til å føle meg fresh igjen!


Litt nytt i klesskapet etter endt svangerskap er et must. Gensere må passe til ammepuppene og buksene må rett og slett bare passe. Samtidig føler jeg det er vel fortjent - både med litt selvpleie og nye klesplagg. Jeg har allerede booket time til å få fikset både bryn og negler neste uke. Som jeg gleder meg :-)

Nå er shoppingen vel overstått. Lillegutt og kjæresten min slapper av i sofakroken ved siden av meg. Lykkeliten sover i vuggen sin. Straks står hjemmelaget pizza på menyen, etterfulgt av fredagskos som barne-TV, Idol og familietid. 


Fredager er min favorittdag 

4 kommentarer:

Véronique sa...

Ha en fin kveld og god helg :)

Klem!

Nina-M sa...

Herlig <3

Hege sa...

Skjønner så alt for godt hva du mener;-) Forøvrig kan jeg anbefale MAC dream buksene (skonnord og klara på Ski senter), og Salsa-buksene på Must Have (Ski)!!! Må uansett være deilig å ikke ha godt så mye opp i vekt i sv.skapet! Neste gang tror heg at jeg skal faste på slutten:-P God helg!

Mamma til Storebror og Lillebror sa...

Har du alt vært og shoppet. hehe. Det skal jeg en dag også, gleder meg. :) hehe.